"Игрите на глада: Възпламеняване" e филм на годината според наградите на MTV

43845
"Игрите на глада: Възпламеняване" e филм на годината според наградите на MTV
Снимка: Getty

В театър "Нокиа" в Лос Анджелис се състоя церемонията по връчване на филмовите награди на MTV. Домакин на шоуто бе комикът и водещ на ток шоу Конан О'Брайън.

"Игрите на глада: Възпламеняване" стана филм на годината, а Дженифър Уорънс и Джош Хъчърсън получиха награди за най-добри актьори на филмовите награди.

Поредна доза смях по комшийски с новия трейлър на ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ

Новото видео към комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ нажежава до червено страстите между сплотения дует на „абсолютните задръстеняци&ld...

Джош Хъчърсън не пропусна да почете паметта на Филип Сиймор Хофман, който изигра Плутарх в "Игрите на глада: Възпламеняване".

"Зная, че ако Филип беше тук, щеше да каже, че това е много готино. Да го имаме в нашите филми е едно от най-готините неща в света. Той е един от актьорите, на които съм се възхищавал през целия си живот. Тази награда е и за него", каза Хъчърсън, когато заедно със Сам Клафлин получи наградата за филм на годината.

Джаред Лето получи поредното си отличие за ролята си на ХИВ-позитивен в "Клубът на купувачите от Далас". Той отнесе у дома наградата за най-добра трансформация на екрана.

Най-добрият комедиен актьор е Джона Хил за "Вълкът от Уолстрийт", а Зак Ефрон бе отличен за най-добро изпълнение без тениска в "Този неловък момент". Марк Уолбърг получи наградата на поколенията.

Най-добрият злодей се оказа Мила Кунис в "Оз: Великият и могъщият". Най-добрият музикален момент е на Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen и Craig Robinson за Everybody in This is the End.

Ако класическите филми бяха снимани от алкохолици

Случвало ли ви се, когато прекалите с алкохола да "влезете във филма". Ама буквално! Всичко се върти, камерата снима на забавен каданс,...

Любим герой стана Шайлийн Удли за ролята си на Беатрис "Трис" в "Дивергенти".

Отличието за най-добра епизодична роля бе присъдено на певицата Риана за появата й във филма "Краят на света 2013: Апокалипсис по холивудски".

"Златната пуканка" на MTV в категорията за пробив на годината беше присъдена на младия британец Уил Полтър ("Семейство Милър"). Полученият от него урок по целувки от Дженифър Анистън донесе на тях и на Ема Робъртс от комедията "Семейство Милър" и отличието в категорията най-добра екранна целувка.

В категорията най-добра екранна битка победи епизодът с участието на Орландо Блум и Еванджелин Лили ("Хобит: Пущинакът на Смог").

За най-добър екранен дует бяха признати Вин Дизел и Пол Уокър в "Бързи и яростни 6".

Екипът на филма „Живи легенди” посреща зрители в Дом на киното

История за млад банкер, който след инцидент получава амнезия и се оказва със съзнанието на осемнадесет-годишния си Аз. Единствените при...

За участие в най-страховита сцена бе отличен Брад Пит. Със "Златната пуканка" на MTV си тръгна и Леонардо ди Каприо, награден за "Вълкът от Уолстрийт".

Получилият отличието за новатор и пионер Чанинг Тейтъм призна, че само преди 10 години е гледал церемонията по телевизията и дори не е мислил какво би било да участва в нея.

Актьорът бе награден за това, че доказва, че героите от екшъните могат да са едновременно остроумни и да притежават добро сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино