Доклад: Имигрантите създават пренаселване и подхранват напрежението на Острова

4770
Доклад: Имигрантите създават пренаселване и подхранват напрежението на Острова

Бежанците и нискоквалифицираните работници създават пренаселване, подхранват напрежението в обществото и подлагат на натиск здравната система на Великобритания, сочи правителствен доклад, цитиран от „Дейли телеграф”.

Експерти от вътрешното министерство за пръв път признават основното влияние на имиграцията върху британската общност чрез провеждане на проучване сред местните власти и доставчиците на услуги.

Великобритания ще ограничи достъпа на имигранти до здравната си система

Великобритания обяви плановете си да изисква хиляди лири на година от имигрантите, които искат достъп до британската здравна система - ...

Те са открили, че имигрантите е вероятно да натоварят здравната система, в резултат на което пред кабинетите на общопрактикуващите лекари да се образуват опашки. Според доклада чужденците в Обединеното кралство е възможно да бъдат въвлечени в антисоциално поведение и да създават проблеми във връзка с пренаселването.

Марк Харпър, министърът по въпросите на имиграцията, заяви: „Този доклад подчертава значителното влияние, което имат високите нива на имиграцията върху британските райони. Той подчертава важността на това да се защитят нашите обществени услуги и да се приемат мерки срещу тези, които идват тук, за да експлоатират нашата социална система.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com