Списание: Даяна е убита в линейката

26894
Списание: Даяна е убита в линейката

Принцеса Даяна е била убита в линейката веднага след като е била изкарана от катастрофиралия автомобил. Това сензационно твърдение се появи на първа страница в американски таблоид, предаде БГНЕС.

15 години след смъртта на Даяна версиите за нейната трагична смърт продължават да предизвикват бурни спорове и интерес. В повечето от тях се намесват британското кралско семейство и спецслужбите от Лондон.

Според "Глоуб" Даяна е "ликвидирана в линейката докато пътувала за болницата". Изданието отхвърля и официална версия, че Даяна и нейният приятел Доди Ал Файет не са били с колани в автомобила по време на инцидента. Има категорични доказателства за нейното убийство и те ще сложат край на мистерията около смъртта на Даяна, твърди още изданието.

Припомняме, че принцеса Даяна загина по време на автомобилна катастрофа в парижкия тунел "Алма" на 31 август 1997 година. Официалната версия гласи, че шофьорът се е ударил челно в една от стените на тунела. По време на катастрофата Даяна бе на 36 години.

Редактор: Десислава Ушатова

В Париж почетоха паметта на принцеса Даяна

Ги Жерал донесъл диви цветя от градината си и поема, която написал за Даяна, оставяйки ги внимателно до останалите вещи, обсипващи им...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com