Прогноза: Нигерия - Аржентина

8455
Прогноза: Нигерия - Аржентина

Аржентина вече се класира за 1/8 финал в Бразилия. Лео Меси и компания победиха дебютанта на Световни първенства Босна и Херцеговина с 2:1, а в следващия мач надделяха над Иран с 1:0 с гол в последната минута.

Нигерия победи по скандален начин Босна с 1:0 и завърши изненадващо 0:0 с Иран. "Суперорлите" могат да излязат от групата дори и при загуба, при положение, Босна не допусне загуба от Иран в другия мач от група "F".

Тенесистка се прехласва по Меси: Той е мъничък и мил

Най-силната тенисистка от Беларус Виктория Азаренка заяви пред официалния сайт на третия за годината турнир от Големия шлем – &bd...

До този момент Аржентина и Нигерия са се срещали три пъти на световни първенства, като двукратният световен шампион е спечелил всяка една от срещите.

Аржентина несъмнено ще направи всичко възможно да победи, за да завърши на първо място в групата. По този начин тимът ще избегне на 1/8 финал с набиращият скорост отбор на Франция.

За никого не е тайна, че южноамериканците разполагат с атомно нападание, но за съжаление на техните привърженици, то не изглежда никак сработено. От друга страна Нигерия е единственият отбор, който няма инкасиран гол в турнира. Трябва да се отбележи обаче, че и главният арбитър на срещата между тях и Босна има основна заслуга за това престижно постижение, тъй като не зачете абсолютно редовно попадение на Един Джеко заради несъществуваща засада.

Мачът е от 19:00ч. българско време.

Страх тресе Франция от евентуален 1/8 финал срещу Аржентина

Отборът на Франция ще направи всичко възможно да победи Еквадор в третия си мач от груповата фаза, за да не се насади на Аржентина още ...

Прогноза: Нигерия - Аржентина 2.

Като по-рисков залог препоръчваме победа на 0 за Лео Меси и компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза: Германия - Аржентина
Прогноза: Германия - Аржентина

Време е за големия финал. Аржентина влиза в мача без да е допуснала гол в директните елиминации. Днес обаче предизвикателството е по-различно....