Прогноза: Холандия - Аржентина

26805
Прогноза: Холандия - Аржентина

Първи по-сериозен съперник за Аржентина на това първенство. Дотолкова сериозен, че да има селекционер, който знае какво прави. Това е от огромно значение, тъй като Алехандро Сабея не е такъв и Луис Ван Гаал несъмнено  ще го надиграе тактически. Холандия отново ще действа на контраатака, роля в която този тим е особено опасен. Притеснение идва от стомашните проблеми на Робин Ван Перси, който по всяка вероятност все пак ще се възстанови. Добрата новина е завръщането в групата на универсалния боец Найджъл Де Йонг.

Аржентина няма да може да разчита на Анхел Ди Мария, а Серхио Агуеро е под въпрос. Така на "гаучосите" има остана само един Лео Меси, който да решава мача. Аржентинците ще налеят гипса след случилото се с Бразилия вчера и очевидния факт, че европейските отбори се чувстват прекрасно в Бразилия. Още повече, че времето в Сао Пауло днес няма да е твърде горещо.

Аржентина до този момент не блести, а Холандия ще разчита на тактическо надиграване. Това предполага към малко попадения в този мач.

Прогноза: Под 2,5 гола

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза: Германия - Аржентина
Прогноза: Германия - Аржентина

Време е за големия финал. Аржентина влиза в мача без да е допуснала гол в директните елиминации. Днес обаче предизвикателството е по-различно....