Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи*

117846
Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи*
Снимка: Getty Images/Guliver

Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон Ф. Кенеди - Робърт Кенеди обвини Бил Гейтс, че възнамерява да установи диктатура над световните здравни системи чрез „стратегическа филантропия, която храни фармацевтичния бизнес, собственост на Гейтс“.

На сайта на нетърговската организация Сhildren’s Health Defense Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света.

Бивш съветник на Тръмп с теория на конспирацията: Бил Гейтс е създал коронавируса, за да вкара в хората микрочипове

Бившият съветник на американския президент Доналд Тръмп Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да е имал пръст в създаван...

"Индийските лекари обвиняват Гейтс, който пое контрола на Националната техническа консултативна група на Индия по имунизацията (NTAGI), в унищожителна епидемия от остър детски паралич, парализираща 490 хиляди деца, повече от очакваното през 2000-2017 г. През 2017 г. правителството на Индия отмени програмата за ваксинация на Гейтс. Разследванията на правителството на Индия показват, че лекарите, финансирани от Гейтс, са принуждавали селските момичета да се ваксинират, сплашвали са родителите им, фалшифицирали са формуляри за съгласие и са отказвали медицинска помощ... ", твърди Кенеди и добавя, че делото срещу Гейтс било висящо във Върховния съд на Индия.

* Припомняме, че срещу Гейтс не е имало дело в Индия. Там имаше шумен случай заради здравната организация PATH (Program for Appropriate Technology in Health) - заради проучване от 2009 година в Индия, с което да установи може ли да бъдат намалени инфекциите от човешки папиломен вирус чрез ваксинация. Стартирано е разследване, след като умират 7 момичета, но разследващите посочват, че смъртта им няма нищо общо с ваксините - първото момиче се удавило, второто е починало от ухапване на змия, други две са се самоубили, петото умира от усложнения след малария, шестото е починало заради треска, а седмото е получило аневризъм. Един от партньорите на PATH е Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

Кенеди обаче продължава: През 2002 г. с ваксината MenAfriVac "подчинените на Гейтс насилствено ваксинираха хиляди африкански деца срещу менингит." 50 от 500 ваксинирани деца развиха парализа. Африкански вестници писаха: "Ние сме бели мишки за производителите на лекарства."

Кенеди продължава с твърденията и за експериментална ваксина на GlaxoSmithKline против малария от 2010 година, слагана с помощта на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, като казва, че тя убила 151 деца в Африка, но като доказателство публикува резултатите от проучването на GSK и там написаното заключение е, че ваксината работи.

Бил Гейтс дарява 10 млн. долара за борба с коронавируса

Основателят на „Майкрософт“, милиардерът Бил Гейтс и съпругата му Мелинда („Bill&Melinda Gates Foundation&ldquo...

Робърт Кенеди настоява и, че през 2017 г. СЗО "неохотно призна, че експлозията на полиомиелит в световен мащаб се дължи предимно на ваксинен щам. Най-тежките епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани с ваксината на Гейтс", но не предоставя като доказателство за твърдението си официално изявление на СЗО. Кенеди приписва и думи на Гейтс, че "новите ваксини ще помогнат за намаляване на популацията".

Веднага след като спечели изборите през 2016 г., Тръмп се срещна с Робърт Кенеди преди встъпването в длъжност и обсъди възможността за създаване на комисия за проучване на безопасността на ваксините. Пресата обаче подуши скандала и Тръмп, както често се случва с него, се оттегли. Кенеди смята, че президентът се е поддал на натиска на фармацевтичните корпорации.

Припомняме, че това не е първата сериозна нападка към Бил Гейтс. Бившият съветник на американския президент Доналд Тръмп Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да е имал пръст в създаването на коронавируса, така че да може да постави микрочипове в главите на хората под претекст, че са нужни, за да се знае кой е и кой не е тестван за COVID-19. Стоун беше осъден ефективно по седем обвинения, най-важното от които е предаването на имейли на Хилари Клинтън на WikiLeaks!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

Мъск и Starlink се провалиха: Причините Русия да изненада Украйна в Харковска област

НАТО без САЩ: Възможно ли е?

"Електронна битка": Дори САЩ имат какво да научат от войната в Украйна

Два примера: Военната мощ на САЩ, от която на Путин би му загорчало

Бойните роботи в Украйна: Бъдещето на войната (ВИДЕО)

Иван Кръстев: "Европа е в режим на оцеляване"

Politico: Краят в Украйна идва - решителната битка започна с Харковска област

Американска класация: Топ 5 на съвременните танкове (ВИДЕО)

След новите милиарди за оръжие: САЩ гледа на Украйна различно

Почти трилион долара: Американската армия днес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари