Извинетемусебе!

11388
Извинетемусебе!
Снимка: БГНЕС

Тази седмица ще я започна като особено морален. Няма как, позастудя, сняг даже заваля и е време за катарзис. А и да спазя традицията - миналата седмица пак я почнах с извинения. Всъщност ги поисках, но карай да върви.

Сега ще се извиняваме. Ще ми простите, че малко дървено ще се получи. Просто не ми идва отвътре. Сигурно е от детската градина - там ме накараха да се извиня веднъж на една малка вещица (сигурен съм, че е станала голяма красавица), която ме скубеше и щипеше постоянно и аз реагирах като истински българин - блъснах я в оградата, за да престане! (като малки мъжете сме много глупави с жените - то и като големи, ама друг път за това) Тя пък си удари главата, потече кръв и стана една - поседях известно време в ъгъла с вдигнати ръце. Затова и сега ме напира да се извиня на г-н вицепремиера Симеонов, защото и неговата специалност са оградите, та се чувствам свързан с него и не искам да страда.

Томислав Дончев: Не може властта да воюва с медиите

Не може да се допуска ситуация, в която представители на властта воюват с медии. Това обяви на брифинг на ГЕРБ вицепремиерът Томислав Д...

Ще пробвам де - извинявам се, г-н Симеонов, че още Ви търпим. Извинявам се искрено на всички наши читатели, че Ви отразяваме. Извинявам се и заради колегата Тео Ангелов, който беше един от репресираните в СКАТ, както Вие, г-н Симеонов, правилно посочихте! Репресията, която не се забравя лесно:

Прекланям се пред политическата далновидност на г-н Симеонов, който неутрализира майсторски репресиращите, като ги привлече в коалиция! На това му се казва да превъзпитаваш в полза на обществото!

Извинявам се, че куп скърцащи със злоба журналистки така Ви притесняват точно когато сте на прага да спасите KLETA MAJKA BALGARIQ! Тях не е имало кой да им наблъска едно хубаво главите в оградата, а сега даже БХК има - просто ужасно е!

Журналисти излизат на протест срещу ултиматумите и натиска на държавата

Журналистите излизат на протест срещу заплахите и ултиматумите, поставени от най-високо ниво в държавата. "По-добре празни столове, от...

Извинявам се, че стана и твърде шумно, пък законът само след 22:00 часа ограничава шума. Тъпият Facebook обаче хич и не се съобразява - време е, мисля, за сериозна акция и там. Системните администратори са наплашени и не смеят да пипат по сървърите, но ако ги подкрепите, убеден съм, че нито една 0, нито една 1-ца, нито даже 01, 10 и особено 00 ще им се опре, след като имат Вашия светъл пример в тъмния свят на 00!

Извинявам се и заради генералните, програмните и кой знае какви още директори на телевизиите ни, които си замълчаха като сритани кучета срещу това един ултиматум, изискващ потъпкване на свободата на словото, да краси официалната страница на правителството ни - това правителство, което е избрано с гласовете на всички нас и което би трябвало ден и нощ да се грижи за народа си, а не да се чуди как да го стриже и дои колкото се може по-усърдно. И се извинявам, че положението няма да се промени - защото е по-лесно да живуркаш.

Извинявам се, г-н Симеонов, и за всичко, за което не се сещам точно сега. Най-вече се извинявам, че повярвах твърде много от детската градина насам, че боят не е решение. Обаче за някои неща е единственото решение!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Феновете на Путин в Грузия да слушат Каспаров, защото Зимата идва и при тях

Агитирай лесно: Как се печелят избори с международното положение

Лидерските битки за София: Добро наместване, но кофти Фън шуй

Кампания като слънце, въпросът е кой стои в сянката

3 предизборни изненади и компромати, идеални за след празниците

Да обичаш на инат: Защо Сърбия остава вярна на Путин

Размисли върху кабинета на служебния премиер

Санкциониран си по "Магнитски"? Ставаш за водач на листа

Забранете и шоколада след хазарта. И се махнете завинаги, лакомници!

Само с единия евроатлантизъм не става, трябва си и кеш

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com