За хайдут Сидер и непатриотичния патриотизъм

9782
За хайдут Сидер и непатриотичния патриотизъм
Снимка: БГНЕС

За пореден ден се занимаваме с простотиите на "Атака". За пореден ден циркове, изстъпления, обиди, провокации. За пореден ден се надяваме най-после да си получи наказанието едно зло, което толкова навреди на България, че за много дълго време напред опорочи понятията "национализъм" и "патриотизъм".

А в национализма няма нищо лошо. Нещо повече - той е жизнено важен за всеки уважаващ себе си народ. У нас обаче, заради знайни и незнайни предатели и продажници, маскирани като родолюбци, национализмът стана мръсна дума. А не трябваше.

Волен Сидеров ще става хайдутин

С краткото обобщение, че в България няма демокрация и за да има, трябва мощна гражданска реакция и дори хайдушко движение, лидерът на "...

В България няма НИТО ЕДНА националистическа / патриотична партия. НИТО ЕДНА. Всички, които ви идват на ум, не стават за нищо. Защитават българските интереси дотам, докъдето те се пресичат с техните лични. Или демонстрират толкова морални и психически отклонения в своите тези и действия, че човек с право започва да се съмнява в нормалността им... във всяко отношение. А най-НЕпатриотичната партия от патриотичните партии е "Атака". Причините за това са толкова, толкова много, че отдавна няма нужда да ги изреждаме.

И това е престъпно. Защото купуването и продаването на любовта към родината е престъпление. Едно от най-големите.

Защото е много по-осъдително да си партия, която подвежда, заблуждава и се облагодетелства, стъпвайки на патриотичните чувства. И без това останаха малко хората, искрено обичащи България. И да ги манипулират подобни партии-измекяри, е престъпно.

Престъпно е по жалки организирани митинги да се пускат патриотични песни, които са святи за българския народ и които са го вадили от тъмни времена. Престъпно е Волен да говори за хайдутите и как ще се изживява като "хайдут Сидер". Престъпно е такива хора да споменяват имената на Ботев и Левски.

НС създаде временна комисия за имунитета на Сидеров за всички скандали през октомври

В първото си заседание след предизборната ваканция Парламентът реши да се създаде временна анкетна комисия по искането на главния ...

Защото всички тези хора са срам за България. Срам сме и ние, че ги допускаме до властта и до чувството за безнаказаност. Тези хора се гаврят с най-светлото в българския дух. Затова за тях не трябва да има милост.

Автор: Десислава Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com