Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отвлякоха автобус на градския транспорт в Атланта (ВИДЕО)

13 юни 2024, 13:45 часа • 912 прочитания

Един човек е смъртоносно прострелян след отвличане на автобус на градския транспорт в Атланта, пише CBS News. Случаят станал във вторник. 

По време на преследването в автобуса е имало общо 17 души, включително шофьорът. Едно от обажданията на 911, получени от диспечерите от автобуса, остава отворено по време на цялото преследване.

Полицията преследва автобуса на километри от града в съседните предградия, като телевизионните новинарски кадри показаха също как се движи през трафика в час пик и удря няколко превозни средства. ОЩЕ: Въоръжен простреля трима души в заведение в САЩ (ВИДЕО)

Как приключи преследването

Преследването приключи, когато автобусът излезе от пътното платно, каза началникът на полицията в окръг Декалб Мирта Рамос пред репортери. След това властите използваха BearCat, за да „обездвижят“ автобуса, добави тя.

Новинарски снимки показаха бронирана полицейска SWAT машина, блокираща предната част на автобуса, който също беше ограден от пожарна кола. След това светеща цифрова табела над предното стъкло на автобуса все още гласеше: „Спешна ситуация“ и „Обадете се на полицията“. ОЩЕ: Стрелба в Атланта: Съобщава се за жертви и ранени (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес