3 места в дома ви, които задължително трябва да почистите преди Нова година, за да привлечете пари и късмет

33092

Новата 2023 година наближава. Според езотериците преди настъпването на новогодишните празници е задължително да почистите основно 3 места в дома си, за да привлечете късмет, успех и пари в годината на Заека.

Чистотата в дома привлича богатството и просперитета. За да не ви притесняват финансови проблеми, трябва редовно да почиствате жилището си. Неслучайно в домовете на милионерите винаги цари ред, чистота и минимализъм.

За да спечелите благоразположението на покровителя на 2023 г. и да се изкачите нагоре по кариерната стълбица, трябва да подредите дома си преди посрещането на Нова година.

Банята ви ще изглежда като след ремонт - просто нанесете тази смес върху плочките

Местата в дома ви, които задължително трябва да се почистят преди Нова година

За да влязат късметът, просперитетът и успехът в дома ви, е необходимо да ги премахнете всичко излишно, намиращо се до неговия вход. Чистотата на вашата входна постелка, входната врата, веранда и коридор е задължително условие за финансово благополучие.

Не можете да съхранявате ненужни вещи на тези места. Сухи цветя, вази, свещи, мръсен килим и непотребни вещи - всички тези неща трябва да се изхвърлят. 

Второто място в дома ви, което трябва да бъде идеално почистено, е кухнята.

Само хитрите домакини знаят как да почистят пода до блясък без препарати

Финансите и късметът винаги ще бъдат на ваша страна през цялата година, ако поддържате ред в това помещение. Ако редовно забравяте да измиете чиниите навреме, да почистите шкафовете, да изхвърлите напуканите съдове за хранене, тогава не очаквайте късмет с парите. 

Кухнята винаги трябва да е чиста и подредена. Добре е да държите пари в нея, но те трябва да са в отделен шкаф, за да е стабилно финансовото ви състояние.

Друго място в дома ви, което трябва да почистите перфектно преди Нова година, е банята. Мръсотията и микробите в банята и тоалетната отблъскват паричната енергия и финансовото благосъстояние, според езотериците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

2 зодии, които не искате да Ви бъдат...
Това са зодиите, които винаги...
Късметът ще ви следва, ако спазите...
8 прости правила да изглеждате...
Защо „крадците на време” са опасни...
Нямате много ПРИЯТЕЛИ? Това не...
Незавършена раздяла: Какво е...
Прости трикове ще направят интериора...
Най-сигурният начин да избегнем...
Сватбени суеверия: Ключови знаци...
Дизайнерите посочиха 5 тенденции...
Забравете мита за отслабване...

Последни новини