3-те най-чести причини жената да изневерява

1888

И макар в днешно време все повече да се говори за равенство между половете, когато стане дума за изневери отново се включват двойните стандарти. Факт е обаче, че от когото и да е извършена, изневярата е болезнена рана в гърба на доверилия ти се партньор. Има и едно голямо НО - никога не е виновна само едната страна за извършеното прелюбодействие. 

Всички знаем, че изневярата на жената е малко по-емоционална, докато тази на мъжа може да се дължи изцяло на животинските инстинкти, без да са вложени никакви чувства. По тази логика жените следва да предприемат такава крачка доста по-обмислено и задълбочено. Вероятно и причината, която ги подтиква натам, не е никак маловажна. 

3-те най-чести причини жената да изневерява

Днес ще ви представим няколко вероятни причини за женска изневяра. Вижте ги в следващите редове.

Най-честите причини за изневяра 

Като начин за отмъщение

Ако жената има подозрения, както и доказателства за това, че партньорът й изневерява от определено време, то тя започва да обмисля съвсем първосигнално начини за отмъщение и вероятно най-срещаният е именно обратната изневяра. В този случай тя също няма да изпитва чувства към обекта, с когото изневерява, а ще го направи само за да бъде “квит” с половинката си. Но по този начин според нас облекчението няма да дойде, а по-скоро ще се изпълните с повече ненавист и гняв.

Страх я е да сложи край на връзката си 

Много от жените прекарват години наред в колебания дали това е подходящият партньор за тях, знаят, че нещо във връзката липсва и вече чашата прелива, но все пак не събира нужния кураж, за да сложи окончателен край на взаимоотношенията си. И идва момент, в който започва да обмисля варианти как да отблъсне партньора от себе си. Изневярата й се струва добър начин, а и чрез нея може да открие пък следващата си половинка. Постепенно започва да оставя вкъщи открити знаци, че има нещо нередно, както и да се държи по коренно различен начин до деня, в който не бъде изобличена. 

Този план не е особено морален и искрен и макар да постигнете желаното - не плащате ли твърде висока цена, погубвайки достойнството си?

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

Колебание относно избраника

Когато първоначалните искрици от връзката започват да изчезват, тръпката е потушена и се настани рутината, много от дамите не могат да преминат през този момент без колебания - Правилния човек ли съм избрала? Ами ако съм по-щастлива с друг? И всъщност така започва да се поражда емоционалната изневяра, много преди да дойде ред на физическата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Коя зодия кове желязото докато...
3 трика, за да изглеждате страхотно...
5 правила за безопасност, които...
Това разположение на леглото...
Най-идиотските надписи от БГ...
За любителите на кафето - видове...
Някои стари екшън филми от 90-те,...
Получете незабавен лифтинг на...
Топ 10 предястия от българската...
Топ 5 на лесните върхове за изкачване...
Дръжте това растение в къщата,...
3 ключови признака, че човекът...

Последни новини