5 зодии, които се мислят за богове

20414
5 зодии, които се мислят за богове
Снимка: iStock/Guliver

Трудно е да се достигне до човек, който вярва, че всички наоколо са глупави, само той е „в бяло наметало“. Представителите на знаците на зодиака от нашата селекция страдат от подобни мисли по-често от останалите.

„Божи комплекс“ в психологията се нарича поведение, когато човек живее с увереност, че само неговите думи и действия са единствените верни. Вижда себе си като по-висш от другите и не е готов да се примири с чуждото мнение. Хората от 5 зодии имат подобен комплекс

Лъв

Мислите се за крал. Вие сте повече от запознати с това чувство на превъзходство над другите. Във всяка компания винаги се опитвате да поемете лидерството, дори ако видите, че хората не приемат веднага вашия авторитет. Поради навика да управлявате всички, често възникват схватки с други потенциални лидери.

3 ЗОДИИ, на които НИКОГА не им липсва самочувствие

Дева

Вие сте естествено корозивни и задълбочено изучавате всеки въпрос - няма да се успокоите, докато не намерите отговори на вашите въпроси. Но способността да анализирате детайлите, дадени ви от звездите, не ви позволява да видите цялата картина – фокусирате се върху детайлите и може да пропуснете нещо по-важно. „Божественият комплекс“ идва, когато разберете, че другите хора не са толкова усърдни като вас – че за някой е по-трудно да се концентрира върху дадена задача, отколкото за вас. Със своята арогантност, придирчивост и фанатизъм вие плашите потенциално полезни контакти и познанства.

Стрелец

Вашето вродено чувство за справедливост и желание да донесете светлината на просветлението на масите при злощастни обстоятелства понякога ви разочароват. Заради тях се формира мнение за вас като за човек, който винаги съди и оценява всички, след което изказва своите правдиви „присъди“. Вие сами може да не забележите това или да не отговорите на подобни коментари.

Тези зодии страдат цял живот заради ниското си самочувствие

Скорпион

Чувствате в себе си потенциала да влияете на мнението на другите хора и се опитвате да използвате този дар с добра умисъл. Но вълнението, което се събужда, когато някой отново се поддаде на вашите манипулации, завладява ума ви. В такава ситуация вашето умение поема контрола над вас - искате да приспособите всички към вашата лична представа за яркост. Увлечени от този процес, може да не забележите как другите ще видят играта ви и ще отговорят по груб начин.

Козирог

Вие сте от хората, които не само обичат да контролират всичко, но и наистина знаят как да го направят. Вие сте ефективен шеф, твърд лидер, от когото всички се страхуват и чието доверие мечтаят да спечелят. Талантът на стратег ви е даден от звездите, но те очевидно са пропуснали да добавят гъвкавост и способност да съчувствате на другите. Във вашия авторитаризъм може да не забележите как разбивате хората там, където трябваше да намерите по-мек начин да постигнете целта си. Личният успех подхранва вашия "богокомплекс" и не ви позволява да видите същността на емоциите, в които живеете. Насочете постоянството си към изучаване на себе си и пълен контрол над онова, което е наоколо, вече няма да ви трябва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com