По-добре ги скрийте: 6 неща, които развалят визията на банята

10630
По-добре ги скрийте: 6 неща, които развалят визията на банята
Снимка: Sascha Westendorp / Pixabay

Голям брой различни малки неща отстрани на мивката и ваната развалят цялостния външен вид на банята и пречат на удобното й използване. Следователно само това, което наистина е необходимо, трябва да се съхранява на видно място и също така да не се откроява от външния вид на стаята. За всичко останало съхранението на закрито е добре.

Допълнителни кърпи

Хавлиите за баня се избират най-добре в неутрални цветове. Ако желаете цветове, може да намерите нюанси, подходящи за интериора. По-добре е всички тъкани да са едноцветни или в един стил. Само комплектите, които използвате сега, трябва да бъдат оставени в полезрението. Останалата част от текстила може да скриете в шкафа под мивката или в килера.

Дори най-мръсната баня ще заблести от чистота за 15 минути, ако направите това

Детски играчки

Детските играчки често се открояват от общия стил на интериора. В банята създават визуална бъркотия и влияят негативно на цялостното впечатление от интериора. За играчките е по-добре да отделите отделна кутия или рафт. Ако нямате място за допълнително съхранение, купете малък, непрозрачен контейнер с капак или кошница. Трябва да се помни: преди да приберете играчките за къпане, е важно да ги изсушите.

Мостри и комплекти за пътуване

Мини продукти за грижа за кожата и красота за тестване, както и комплекти за пътуване, често се трупат отстрани на мивката или на рафта под душа. Те претрупват пространството и затрудняват почистването: за да избършете смесителя, трябва да отделите много време за пренареждане на буркани и туби от място на място. По-добре е да съберете всичко в един органайзер и да го приберете в някой шкаф.

Почистващи препарати

Домакинските принадлежности рядко изглеждат подходящи в банята. Ярките опаковки от домакински химикали не отговарят на стила и цвета, а аксесоарите като гъби и парцали често изглеждат неподредени след първата употреба. Всички тези предмети е най-добре да се поставят в непрозрачен контейнер или в шкаф със затваряща се врата. Ако няма място в банята, домакинските химикали могат да се съхраняват в друго подходящо помещение.

6 грешни техники за декориране на баня и как да ги поправите

Декоративна козметика

Дори да използвате грим всеки ден, дръжте я в специален органайзер или в затворено чекмедже зад огледало или под мивката. Отървете се навреме от повредени или ненужни средства, за да има свободно място за нови покупки.

Лекарства

В банята сред хигиенни продукти често се съхраняват различни таблетки, контактни лещи, капки за очи и други медицински консумативи. Въпреки това, не всички лекарства са подходящи за такива условия на съхранение. По-добре е да прегледате домашния комплект за първа помощ и да преместите това, което трябва да се съхранява там, в хладилника, а останалото да сложите в органайзер и да скриете в шкаф или затворено чекмедже.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com