Величествената Африка, изумителният Йелоустоун, Дивата Бразилия, Viasat Nature

6822
Величествената Африка, изумителният Йелоустоун, Дивата Бразилия, Viasat Nature
Снимка: Viasat Nature

Само в рамките на една неделя най-автентичният ТВ канал за природния свят Viasat Nature ще ни отведе едни от най-екзотичните кътчета по цялото земно кълбо!

В неделя от 10:35 можете да проследите маратонно петте епизода на „Величествената Африка“.

Този континент е така впечатляващ, че създателите на поредицата я наричат в оригинал „Massive Africa“.

Единствено по рода си, пълно с екшън приключение из неопитомената девствена природа на Африка. Всеки епизод предлага уникално визуално пътешествие и нова перспектива върху неизследваните страни на континента, емблематични природни чудеса и невероятни зрелища. Ненадмината в суровата си мощ и дива красота, Африка разкрива своите колосални пейзажи и ни въвлича в драмата на дивата природа.

Ден по-рано, в събота от 16:40 часа, веднага след „Найджъл Марвин: Дивата Централна Америка“, можете да видите маратонно трите епизода на „ДИВАТА БРАЗИЛИЯ“.

Бразилия е дивото сърце на Южна Америка, дом на повече животински видове от всяка друга страна на планетата, но и земя на екстремности, където животните трябва да се научат да се адаптират, за да оцелеят.

Поредицата следва интимния живот на изключителен набор от животни, докато времето се мени от огромните наводнения на влажния сезон до опустошителните пожари на сухия сезон. От първите дни на кафяв капуцин - една от най-интелигентните маймунки в света - до гигантско семейство речни видри, принудени да се сблъскат с местни ягуари, "Дивата Бразилия" показва някои от най-емблематичните животински видове на екрана по нов и вълнуващ начин, предлагайки интимен и незабравим поглед към тази динамична и вълнуваща страна.

Първи епизод от една от любимите ни поредици – „Епичният Йелоустоун“ – можете да видите в неделя от 16:45 часа.

Научнопопулярният сериал отново е в ефира на Viasat Nature всяка неделя по това време.

Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на столетия. Първият национален парк в света обаче не е бил виждан по този начин никога преди. Четирите епизода са заснети в свръхвисока разделителна способност за две години и следват епичната природна драма в наводнение, мраз, огън и глад.

Не пропускайте премиерата на поредицата „Планета на мистерии и загадки“ от 15:00 часа в неделя с повторение от 18:30 часа, както и в сряда от 21:00 часа.

Нашата планета все още крие много загадки. Защо най-голямото събиране на китови акули в света се случва само на едно специално място край бреговете на Мексико и какво общо има това с метеорит, носещ се из космоса? Защо комодските варани обитават определено място и как сме успели да забравим една от най-изключителните дъждовни гори на планетата?

От най-странните животни в Сулавеси до зловещите създания от подземното царство на маите и от лова на пуми във високите Анди до изгубения свят в африканските облаци и война на павиани, предприемаме епично пътешествие в дивата природа през времето и пространството, за да открием отговори на загадките, които създават живота.

Viasat Nature оставя природата да разкаже собствената си вдъхновяваща приказка – красива и удивително жестока. С убедителни истории от хора, които са свидетели на събитията, отблизо, лично и с много емоция. За повече следете www.viasatnature.bg и www.Facebook.com/ViasatNatureBG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...