Бергонси: Левски ме покани, но исках в ЦСКА при Стойчо

10807
Бергонси: Левски ме покани, но исках в ЦСКА при Стойчо

Новото попълнение на ЦСКА Еденилсон Бергонси даде първото си интервю като играч на "армейците". В него той разкри любопитни подробности - защо е избрал "червените" и защо не отиде в Левски, въпреки реалния интерес към него.

"Бях посрещнат в ЦСКА отлично. Стойчо Младенов ми се обади и ме покани да дойда. В края на миналия сезон той ме попита дали искам да премина в ЦСКА. Не ми беше нужно време да кажа "да". Бях поблазнен и от мисълта да играя в Лига Европа", заяви Еденилсон, цитиран от "Тема спорт".

Обмислят цена от лев или два за акция от ЦСКА

2 лева или левче ще бъде цената на акциите на ЦСКА от новата емисия. Решението за това ще се вземе от акционерното събрание утре, пише ...

"В действителност бившият ми треньор в Черно море Георги Иванов говори с агента ми и ме покани да играя в Левски. Аз обаче исках в ЦСКА, а и възможността да работя със Стойчо Младенов бе много добра. Наясно съм със забавянията на заплатите. Младенов ми обясни колко е трудно в клуба, но ми каза, че този сезон нещата ще се оправят. Имах разговори и с господин Томов, който също ми каза да не се притеснявам за пари", добави още халфът.

"Когато бях в италианския Варезе имахме контрола с Милан и се запознах с Пато и Роналдиньо. Познавам се и с Данте от Байерн Мюнхен", разказа Еденилсон.

"Радвам се, че Чочев осъществи такъв голям трансфер. Аз искам да играя и да помогна на ЦСКА така, както правеше и той", каза още полузащитникът.

Той е гласен за титуляр срещу Зимбру утре, като това ще бъде и дебютът му в европейските клубни турнири.

Чочев: Имаше вариант да остана в ЦСКА, аз го исках

"Имаше вариант да остана в ЦСКА, но от Палермо бяха много настоятелни", заяви новото попълнение на Палермо Ивайло Чочев. "Имах няколко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ