Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нарочен за гонене от ЦСКА с поредна издънка, от няколко дни е в неизвестност?

15 май 2024, 13:01 часа • 1429 прочитания

Нарочен за гонене от ЦСКА футболист направи поредна голяма издънка. Става въпрос за левия бек на „армейците“ Брадли де Нойер. Според колегите от „Тема спорт“ нидерландският бранител е в неизвестност от няколко дни и никой в клуба не може да се свърже с него.

Де Нойер наскоро се завърна в игра за ЦСКА

Де Нойер се завърна в състава на ЦСКА, след като близо година лекуваше тежка травма. Той дори стартира срещата с Лудогорец в събота като титуляр. В неделя футболистите на „червените“ получиха почивка, а в понеделник се събраха за първа тренировка за новата седмица.

Брадли де Нойер

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонията на Лудогорец, разделението в Левски и неяснотите в ЦСКА

Официалната версия е, че е болен

Де Нойер обаче не взе участие в заниманието. От клуба обявиха, че нидерландецът е с вирусно заболяване, но според информация на колегите от „Тема спорт“ никой в клуба няма представа къде се намира защитникът. Той дори не отговаря на обажданията на телефона си от страна на съотборници и треньори.

Де Нойер най-вероятно ще напусне през лятото

Както е известно, Брадли де Нойер най-вероятно ще напусне ЦСКА през лятото. Той има договор с клуба до 30 юни 2025-та, но така и не успява да оправдае очакванията на ръководството и най-вероятно контрактът ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие. Освен със слабото си представяне Де Нойер си навлече гнева на шефовете и с непрофесионалното си поведение.

Вчера пък от ЦСКА обявиха, че са внесли над 21 милиона за реконструкцията на "Армията".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес