Канибала се скри при тъщата в Каталуния

8972
Канибала се скри при тъщата в Каталуния

Луис Суарес пристигна в Барселона с качулка и бе изведен в автомобил с тъмни стъкла от летището. Привличането на нападателя за 94 млн. евро от Ливърпул е трансфер №1 на лятото, но наказанието от ФИФА не позволява фанфари.

Суарес няма право да тренира, да стъпва на ст. “Камп ноу” или в базата на тима, да се снима със съотборниците на фотоси за новия сезон. Затова ще го добавят с фотошоп на календарите. Суарес хем е в Барса, хем до края на октомври не е.

Карагър: Само Меси и Роналдо могат да заменят Суарес

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър коментира ситуацията в клуба след раздялата със звездата Луис Суарес. Според него на "мърси...

Звездата и съпругата му София се прибраха в къщата на нейните родители в Кастелдефелс - курорт край Барселона. Там Луис прекарваше ваканциите на семейството, а и първото му дете - Делфина, се роди в местната болница преди 4 г.

Тъщата и тъстът са важна част от живота на Суарес. След развода на неговите родители те са хората, помогнали най-много на Луис и София.

Къщата, която става убежище на най-обсъждания футболист в света за следващите 4 месеца, е на две пресечки от дома на Луис Енрике - новия треньор на Барса. Той познава Суарес от честите му посещения там. Енрике е намерил терен в квартала, където уругваецът ще се готви отделно, но с треньори от Барса, далеч от хорските очи. Разбира се, ако пропадне обжалването на клуба пред ФИФА и Спортния арбитражен съд в Лозана.

В Барселона луднаха по фланелката на Суарес

Феновете на Барселона са щастливи от трансфера на скандалния футболист на "Камп ноу". За това може да се съди от големия интерес към фл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят