X
 
 

Боби Михайлов: Аз съм президентът на БФС

3879 0
Боби Михайлов: Аз съм президентът на БФС
Президентът в оставка на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, сподели, че все още е президент на съюза и като такъв има право да присъства на заседанието на Изпълкома и да гласува, но все пак няма да го направи.

"Според устава аз все още съм президент, защото мога да бъда освободен само от конгрес. Освен това съм и член на Изпълкома и като такъв мога да присъствам на всяко заседание и да участвам в гласуванията.

Борислав Михайлов: Голямата ми грешка е, че съм твърде добър

"Вероятно съм бил твърде добър към абсолютно всички. Такъв тип като мен трудно се намира, който може да понася всичко", заяви Михайлов,...

Но няма да го направя. Когато подадох оставка, по категоричен начин дадох да се разбере, че единственото ми желание е да се оттегля, за да няма напрежение. Така че със сигурност няма да присъствам в четвъртък" - заяви Михайлов пред "24 часа".

Припомняме, че освен Изпълкома, който ще заседава в четвъртък, ръководството на Българския футболен съюз свика извънредна пресконференция във вторник (днес), на която ще се разискват "наболелите теми" в родния футбол от последните седмици. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...