X
 
 

Борислав Михайлов: Голямата ми грешка е, че съм твърде добър

3032 0
photo of Борислав Михайлов: Голямата ми грешка е, че съм твърде добър
Снимка: БГНЕС
"Вероятно съм бил твърде добър към абсолютно всички. Такъв тип като мен трудно се намира, който може да понася всичко", заяви Михайлов, но категорично отрече той да носи вината за 0:6 от Англия преди няколко дни.

Това Борислав Михайлов определи като най-голямата си грешка по време на управлението на БФС, което продължи 14 години. Днес той официално подаде оставката си и се оттегли от футболния съюз.

Ето как я обясни

Аз нося отговорност пред хората, които са ме избрали. Това са всичките 600 делегата. Нещата се промениха към по-хубаво като работа на БФС.

Михайлов, Балъков и целият изпълком на БФС подадоха оставки

Всички членове на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС) подават оставките си. БФС ще се подготвя за извънреден конгре...

Това, че резултатите са слаби, аз нямам никаква вина. Не съм допуснал аз 6 гола. Когато се струпат много неща на веднъж, тръгва си. Има условия за играчите, има си треньор, който си получава заплата".

Той обясни, че с решението да си тръгне цели да свали напрежението от колегите си.

Михайлов така и не даде ясен отговор как БФС изразходва финансирането от държавата, особено по отношение на детско-юношеския футбол.

Вижте какво е обяснението което той даде пред колегите от SportLive.bg.

В отговор на журналистически въпрос, защо е мразен от множество представители на футболната общественост, Михайлов заяви, че у нас просто не обичат успелите хора, а той е такъв.

Зад океана: Борисов сваля Михайлов, но крайнодесни партии го държат на власт

Дори отвъд Океана в САЩ разгорещено обсъждат предполагаемия расистки скандал, разпален в евроквалификацията България - Англия. Своето ...

Не се чувствам предаден, за футбол ще мисля след много време, ако въобще мисля. В България просто не уважават успели хора като мен. Защо ме мразят? Защото се спазват правилата и защото всички тези фенове са били наказвани от Българския футболен съюз. Отказвам да поема чужди вини след всичко сторено за родния футбол начело на Българския футболен съюз", завърши той.

Как ще се отрази оставката му на позициите на България според Михайлов, вижте в този материал.

Йордан Лечков направи много самоуверено изказване, като не изключи възможността отново да е управлението на родния футбол.

"Нека се даде равен шанс на всички кандидати да управляват българския футбол. Това, което ние постигнахме, не е никак малко. Очакваме платформи, идеи...

Планира ли Лечков да се кандидатира за президент, разберете в SportLive.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...

Последно в Актуално