Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА намери къде да премести школата, „червените“ таланти остават в центъра на София

22 април 2024, 09:56 часа • 795 прочитания

Ръководството на ЦСКА реши голям проблем свързан с детско-юношеската школа на клуба. Както е известно, доскоро децата тренираха на стадион „Българска армия“, но след старта на демонтажа на съоръжението това стана невъзможно. Затова и шефовете на „червените“ търсеха подходящо място, на което да премесят ДЮШ.

Новата база е до Военната академия

Според колегите от „Тема спорт“ ръководството на ЦСКА вече е избрало мястото, на което след известно време ще се премести основната част от школата на клуба. Става въпрос за новия спортен център, който се намира до Военната академия „Г.С. Раковски“ в центъра на София. Той разполага с 3 закрити футболни игрища и три на открито. Освен това има зала за волейбол и баскетбол, както и 6 тенис корта.

Стадион Българска армия

ОЩЕ: "Пас към миналото": Как Гунди и Левски опозориха ЦСКА с паметното 7:2.

ЦСКА ще направи някои подобрения

Очаква се ЦСКА да направи още някои подобрения на комплекса преди школата на клуба да се премести там. Шефовете на „армейците“ планират ДЮШ да използва няколко затревени терена, както и един изкуствен. Също така „червените“ ще искат да могат да ползват и общежитие, за да могат децата, които не са от столицата да живеят в него.

Снощи пък ЦСКА победи Арда като гост и финишира редовния сезон в Първа лига на втора позиция.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес