Камбуров гарнира с гол победното си завръщане в Локо

15726
Камбуров гарнира с гол победното си завръщане в Локо

Локомотив (Пловдив) окупира второто място във временното класиране в "А" група, след като записа първата си победа през новия сезон и спечели 5 точки. "Черно-белите" удариха с 2:1 новака Хасково на неговия стадион.

Завърналият се отново на "Лаута" Мартин Камбуров откри резултата в 22-ата минута.  Забележителното попадение бе под номер 99 за нападателя с фланелката на Локомотив. Благой Наков удвои през втората част, а Деян Лозев намали в 67-ата минута. 

След загубата, която е втора поредна за тях, Хасково се намести на седма позиция с актив от 3 точки.

Хасково пропусна да поведе още в 12-ата минута. Емил Ангелов бе намерен с дългъг пас и на два метра от вратарското поле опита изстрел от воле, но бе неточен. Първият сериозен шанс пред гостите от Пловдив се разкри четири минути по-късно. Завърналият се на «Лаута» Камбуров получи от Наков отдясно, навлезе в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но Банков отрази.

Все пак Камбуров успя да ознаменува завръщането си с гол в 22-ата минута. От пряк свободен удар от около 28 метра голаджията се прицели в горния десен ъгъл на Банков и реализира за 1:0. Нападателят се поклони пред феновете, които бяха изпълнили сектора за гости.

В 25-ата минута Локо пропусна да удвои преднината си. Карагерен засече центриране, но се подхлъзна и стреля в аут. Пропуск в 33-ата минута записа и Хасково – Крумов шутира, Емил Ангелов засече с глава, но от няколко метра прати топката в аут. В оставащите минути Хасково засили натиска си, но без резултат.

През второто полувреме играта стана по-зрелищна и бе гарнирана с две попадения. В 57-ата минута съдията даде отличен авантаж и Благой Наков успя да настигне топката преди вратаря на Хасково. С техничен изстрел той удвои преднината на "смърфовете". Десет минути по-късно обаче резервата Деян Лозев върна интригата в мача, връщайки едно попадение. Той реализира с чудесен шут. 

Камбуров: Пожелах на Стойчо да направи ЦСКА шампион

Нападателят Мартин Камбуров, който се раздели с ЦСКА, за да се върне в Локо (Пд), говори за решението си в интервю за БГНЕС. Как се чу...

Надъхван от феновете си, Хасково наложи натиск, но не съумя да се пребори поне за точка в този мач след пропуск и греда към края. В 89-ата минута пък Якимов изпусна да направи победата на своя тим по-изразителна, като стреля в аут, останал сам срещу съперниковия вратар. 

СТАТИСТИКА:

ХАСКОВО – ЛОКОМОТИВ (ПД) 1:2

0:1 Камбуров 22'

0:2 Наков 57'

Камбуров: Пожелах на Стойчо да направи ЦСКА шампион

Нападателят Мартин Камбуров, който се раздели с ЦСКА, за да се върне в Локо (Пд), говори за решението си в интервю за БГНЕС. Как се чу...

1:2 Лозев 67'

Състави:

Хасково: 1. Банков, 26. Ничев, 14. Скерлев, 27. Димитров (63' Лозев), 17. Крумов, 44. Димов (55' Хубенов), 19. Райнов, 6. Кямил, 9. Атанасов( 62' Велев), 88. Чепилов, 9. Ангелов

Треньор: Димчо Ненов

Локомотив (Пд): 12. Господинов, 4. Филипов, 15. Грънчов, 5. Молдованов, 2. Димитров, 6. Наков, 21. Карагерен (79' Кики), 19. Траянов, 10. Якимов, 11. Камбуров, 11. Вълчев (60' Маламов)

Легенда на Локо (Пд) се завърна на "Лаута"

Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се завръща отново на "Лаута". Нападателят, който до този момент игра за ЦСКА, ще напр...

Треньор: Неделчо Матушев

Жълти картони: Грънчов 49', Райнов 75', Наков 85'

Червени картони: Няма

Съдия: Стефан Апостолов (Бл.)

Стадион: "Хасково"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ