Кралев за ЦСКА: Колкото по-далеч стои политиката, толкова по-добре

4809
Кралев за ЦСКА: Колкото по-далеч стои политиката, толкова по-добре
Снимка: БГНЕС

"Не мисля, че има външни интереси, не мисля, че има някой, който да се възползва от тима (ЦСКА б.р.). Колкото по-далеч стои политиката, толкова по-добре. Ясно е, че да се стигне до това положение управлението не е било на ниво". Това заяви министърът на спорта Красен Кралев по bTV.

Той заяви, че има ограничени възможности, за да се помогне на ЦСКА и са правени много компромиси.

Кралев: Само в България не се научихме, че от спортно съоръжение се печели

"Тенис корт ще има, така мисля аз. Не мисля, че главният архитект на София (Петър Диков б.р) може да се произнесе преди да е видял прое...

"960 хил. лв са задълженията на отбора към Министерството. Можем да подпомогнем ЦСКА със средства за ремонти, но по-важното в момента е общуването е да върви нормално", допълни още Кралев.

На срещата, която се състоя миналата седмица с представители на "червените" и техни фенове, те изявиха желанието си е да продължат участието си с ново юридическо лице.

"Не съм си представял, че ЦСКА ще бъде в тази позиция. Имаше тревожни симптоми и за други клубове. Те започнаха в последните 6-7 години, но стана очевадно, че мениджмънта е грешен. Странно ми е, че феновете не реагираха още тогава. Всички смятаха, че това ще се размине, защото поредният спасител ще овладее ситуацията", сподели още министърът.

"Пожелавам на Григор да вземе реванш от българските фенове за пропуска на Купа Дейвис. Дано от София да тръгне новото му възраждане", завърши Кралев като отговори на въпроса какво му е мнението относно отказа на Григор да се състезава за България.

Кралев заяви, че никой от ЦСКА не го е търсил за помощ

Министърът на спорта Красен Кралев обяви, че никой от ЦСКА не го е търсил за помощ.По думите му министерството е готово да помогне на "...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ