Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разкритие от кухнята: Клуб предложил на Левски "да си разменят по една победа"

29 ноември 2023, 14:15 часа • 8176 прочитания

Потресаваща спортна новина за опит за уговаряне на мачове с участието на Левски разкри бившият изпълнителен директор на клуба Павел Колев. В интервю пред "Свободна Европа" настоящият директор в Локомотив Пловдив заяви, че знае за случай, в който "сините" са получили предложение от друг клуб "да си разменим една победа".

Левски отказал да уговаря мачове с клуб от Първа лига

“Никога не са ми предлагали да уговаряме мачове. Знам, че имаше един случай - разбрах от други хора, че е воден такъв разговор. Няма да споменавам конкретни имена, защото беше отхвърлено това предложение. Става въпрос за Левски", заяви Колев в интервю пред Генка Шикерова за "Свободна Европа".

Павел Колев

"Сините" имали последователни двубои с въпросния отбор за първенството и Купата

"Клубът имаше последователни двубои с даден отбор за първенството и Купата, като са предложили на Левски “дайте да си разменим една победа”, защото клубовете имали различни приоритети. Това не се е случило. Не е трябвало аз да го решавам, но знам че не се е получило."

"На мен никой не ми е предлагал и не е бил воден такъв разговор, защото хората, които са работили с мен, че няма много смисъл да се говори по темата", добави още Павел Колев, без да назовава кой е клубът, поискал да уговори мачове с Левски. 

Павел Колев бе директор в Левски от началото на 2019-а до края на 2020-а - или за период около 2 години. Преди това той заемаше пост в Българския футболен съюз.

ОЩЕ: На тайна среща: Боби Михайлов поставил ултиматум на Бербатов, за да напусне БФС (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес