Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от Първа лига скочи на „съдийския произвол“ и покани Георги Иванов на диспут (ВИДЕО)

15 април 2024, 16:26 часа • 1811 прочитания

Ръководството на Хебър Пазарджик е крайно недоволно от представянето на съдиите в последните си три гостувания в Първа лига. Шефовете на клуба пуснаха дълга декларация, в която са категорични, че срещу тях има произвол от страна на реферите и поканиха новия президент на БФС Георги Иванов на открит диспут.

От Хебър имат сериозни претенции за работата на съдиите при визитите им на Ботев Враца, Крумовград и Славия. Те подкрепиха твърденията си със снимков материал и видео от спорните ситуации във въпросните срещи. Пазарджиклии сподели, че се надяват Георги Иванов да се отзове на поканата, за да могат двете страни да обсъдят изложените от тима обстоятелства.

Позицията на Хебър

Хебър Пазарджик

„Относно продължаващия съдийски произвол при гостуванията на отбора. В трето поредно гостуване от шампионата на Първа лига, ФК Хебър се чувства ощетен от съдийските отсъждания, които оказват директно влияние върху крайния резултат от мачовете на отбора“.

„След двубоя срещу Ботев(Враца) нашият клуб изрази конкретните си претенции към съдийството на Васимир Ел Хатиб и неговите колеги от ВАР. Последствия за същите от чисто дисциплинарен контрол и евентуални наказания към тях така и не видяхме. След гостуването на Крумовград отново имаше пропуски при ръководене на срещата, макар и не толкова фатални, но дразнещи заради отсъствието на обективност и справедливост“, се казва в част от позиция на Хебър.

Вчера пък президентът на Хебър заяви, че бившите членове на Изпълкома все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите на терена.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес