Без вода в част от ж.к. "Красна поляна"

3414
Без вода в част от ж.к. "Красна поляна"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 19 декември 2012 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Емануил Попдимитров" кв. "Витоша", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

Ул. "Емануил Попдимитров", ул. "Георги Райчев", ул. "Йордан Бадев", ул. "Проф. Александър Балабанов", ул. "Братя Чакрин", ул. "Димитър Шишманов", бул. "Симеоновско шосе", ул. "Иван Радоев", ул. "Проф. Жечо Атанасов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Емануил Попдимитров" и ул. "Георги Райчев".

На 19 декември 2012 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Бреза" с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Просвета" от №30 до №60; ул."Бреза" и Цонкина махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Просвета" и ул. "Бреза".

На 19 декември 2012 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Одоровци", кв. "Красна поляна", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Методи Кусевич", ул. "Братин дол", ул. "Булина ливада" и ул. "Румяна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Братин дол" и ул. "Методи Кусевич".

Редактор: Е. Гигова

И БСП иска разваляне на концесията със "Софийска вода"

Градският съвет (ГС) на БСП възлага на група общински съветници да внесат в Столичния общински съвет (СОС) решение за разваляне на ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com