Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 16 юни 2024

16 юни 2024, 05:33 часа

Овен

Бъдете честни за това какво искате от партньора си. Дори ако досега всичко е вървяло добре, може би не разкривате вътрешните си планове за бъдещето, за които мечтаете. Ако го направите, няма да изплашите никого, който трябва да бъде в живота ви. Възползвайте се от този шанс, за да изкарате всичко наяве и да не забравяте, че не можете да се скриете от собствената си истина.

Телец

Още: 3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

Позволете си да се развихрите малко днес, дори това да ви се струва плашещо. Нарушете собствените си правила за любовта и позволете на партньора си да види сенчестата ви страна. Не е нужно винаги да имате всичко под ръка или дори да се преструвате, че имате. Когато можете да бъдете своята разхвърляна човешка същност, вие създавате пространство на приемане и за партньора си, което само помага за подобряване на връзката ви.

Близнаци

Може да е предизвикателство да останете във връзка, когато сте попаднали в труден период, но може да научите повече, ако си позволите да спорите, вместо просто да намерите лесно разрешение за отвличане на вниманието. В крайна сметка може да се наложи да прекратите отношенията си, тъй като осъзнавате, че се нуждаете от повече от това, което връзката ви може да ви донесе, но това не означава, че бягството ще ви помогне. Бъдете в нея и бъдете честни, така че независимо от това накъде ще тръгнат нещата, ще знаете, че все пак сте подходили към нея като най-доброто си аз.

Рак

Притежавате дълбочина, която другите невинаги успяват да видят. Част от разкриването на тази ваша страна пред партньора ви включва и изцеление, тъй като приемате всичките си съставни части и знаете, че сте просто себе си - без да са необходими противоречия. Отворете се, позволете на партньора си да навлезе във вътрешния ви свят, покажете му кои сте в действителност и осъзнайте, че автентичната любов е по-добра от простото преминаване през моменти.

Лъв

Днес може да се чувствате малко по-драматични от обикновено, скъпи Лъв - но това е нормално, защото партньорът ви всъщност обича тази ваша страна. Само че това, което може да разберете за тях, може да постави на изпитание решимостта ви да се справите с нещата зряло или спокойно. Не се опитвайте да скриете, че сте разочаровани или разстроени. Въпреки че драматичните викове никога не решават нищо, понякога партньорът ви трябва да види как действията му всъщност ви засягат. Просто се опитайте да не ходите и да не клюкарствате с никого след това - особено за някакви тайни на партньора ви.

Дева

Време е да преосмислите кои сте. Позволете си да се промените, опознайте нови части от себе си и не се страхувайте да се противопоставите на мнението на другите. Това, че сте много последователен човек, не означава, че заслужавате някога да се чувствате ограничени от партньора си. И макар това да изглежда, че може да се случи за една нощ, това не означава, че трябва да останете така. Отворете се и прегърнете най-добрите части от себе си, като напомняте на партньора си, че във вас, Дева, има нещо повече от просто постоянство.

Везни

В сърцето си знаете какво е предназначено за вас и какво не. Но може да се наложи да преминете през някои по-дълбоки изцеления, за да можете да се доверите на тази част от себе си. Това, че са ви учили да не се доверявате на сърцето си, не означава, че това трябва да остане така. Оставете думите на другите и се съсредоточете единствено върху това, което искате - и след това бъдете напълно уверени да изразите това във връзката си, независимо какво може да означава това за взаимоотношенията.

Скорпион

Не можете да направите всички щастливи и да приемете, че това прави и вас щастливи. Може да се наложи да се чувствате по-комфортно да разочаровате хората, да ги оставите да се ядосат или да не знаете цялата история. Точно сега вашето щастие е по-важно от всичко останало. Направете всичко необходимо, за да приемете именно промените, които ще ви донесат живота на мечтите ви.

Стрелец

Всичко се свежда до баланса, за да се чувствате уверени, че това, което правите в този момент, няма да разруши дългосрочните планове, които имате за живота си. Днес бъдете много внимателни към всякакви романси, особено ако това все още не е връзка, за която всеки знае, защото има голям риск да бъдете хванати. Дори това да е само сценарий на "работна съпруга" или "съпруг", това не означава, че не е преминал границите, от които настоящият ви партньор би се разстроил. Просто се уверете, че това, което правите днес, няма да се превърне в повод за разкаяние утре.

Козирог

Трябва да си дадете отдушник, скъпи Козирог. Независимо дали става въпрос за връщане към рутинни упражнения или дихателни упражнения, трябва да се уверите, че сте в състояние да приемете физиката си. Днес трябва да се движите - излезте навън, ако можете, вдигнете кръвното си налягане и го изпуснете, защото ако не го направите, може да се окаже, че си го изкарвате на нищо неподозиращия си партньор. Признанието, че трябва да се погрижите за себе си, което включва и изхвърляне на натрупаната енергия, ще ви помогне да продължите да бъдете партньорът, който искате да бъдете.

Водолей

Време е да предефинирате правилата на връзката си. Дори и да не става въпрос за "всичко или нищо", изглежда, че напоследък любовта ви се струва по-скоро тягостна, отколкото нещо, което ви носи радост. Днес може да се наложи да вземете някои трудни решения за това как да промените нещата, така че отново да се почувствате щастливи, но си струва да се опрете на това. Избягването или надеждата, че нещата магически ще се оправят, всъщност никога не вършат работа, така че помислете, а след това не забравяйте, че можете да напишете свои собствени правила за любовта - без значение какви са те.

Още: Най-тъмната черта от характера на всеки зодиакален знак

Риби

Може би се чудите дали наистина сте готови за връзката, за която сте казали, че искате. Това е нормално, Риби, особено когато започне да се отразява на семейния ви живот. Домът ви е много повече от място, където спите, той е вашето убежище от света. Не саботирайте мечтите си само защото промяната е страшна. Бъдете автентични по отношение на това от какво се нуждаете и как искате да изглежда, така че когато пристигне новото предложение за обвързване - да се чувствате достатъчно уверени, за да го приемете.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес