Икономистът Валентин Люцканов е новият главен секретар в Областна администрация Бургас

14342
Икономистът Валентин Люцканов е новият главен секретар в Областна администрация Бургас

Новият главен секретар на Областна администрация Бургас е Валентин Люцканов. Люцканов е икономист по образование. Завършил е Университет «Проф. Д-р Асен Златаров» - гр. Бургас, магистър по «Международно управление».

Близо 14 години работи в сферата на маркетинга, рекламата и международните отношения. През последните 7 работи като „Експорт мениджър” и отговаря за различни чуждестранни пазари, като част  от Търговския отдел на голямо бургаско предприятие. Владее три чужди езика – английски, руски и италиански.

Курс за водни спасители ще се проведе в Бургас

Започва първият курс за водни спасители в Бургас, който се провежда от БЧК. За участие в него 15 момчета и момичета са издържали приемн...

Занимава се активно с подводен риболов. Като част от националния отбор постига най-големия успех в историята на българския подводен риболов – трето място на Евро-Африканския шампионат, Хелзинки- 2013.

От утре Валентин Люцканов ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от страна на служителите в Областна администрация Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com