Mazzanti Eventra V8 впряга 701 к.с.

23133
Mazzanti Eventra V8 впряга 701 к.с.
Пет бройки на година ще гарантират уникалност, твърди Лука Мазанти.

Докато очакваме утре да бъде открито изложението в Шанхай, на което ще бъдат изложени около 1200 автомобила (и което се очертава да се превърне в едно от най-важните за индустрията), в европейската столица на хазарта и разточителството врати отвори меката на мега автомобилите – Top Marques Monaco. Това стана вчера, когато се състоя и премиерата на Mazzanti Evantra V8.

 

Чудовищно M6 с 640 „коня“

Със сигурност всички баварски фенове ще затаят дъх при вида на този звяр, а ние ще му отдадем заслуженото внимание с малко цифри. Визия...

Evantra е изградена върху олекотено шаси, основният материал в което е хром-молибдена. Масата на автомобила е 1315 кг. Задвижването идва от 7,0-литров V8 двигател, тунингован до 701 к.с. и 847 Нм. Трансмисията е 6-степенна секвенциална. Този задвижващ тракт трябва да може да ускори Evantra V8 до максимални 349 км/ч, а ускорението до 100 км/ч ще е под 3 секунди.

 

Интериорът е... интериорът е доста зле, меко казано. Изглежда като издялан от слаб дърворезбар, но щял да предлага възможност за избор от различни кожени тапицерии и ценни материали.

 

Царете на двуколесния тунинг

Има няколко къстъм ателиета, които в света на мотоциклетния тунинг се равняват на величия от калибъра на AMG при автомобилите. Едно от ...

Според Лука Мазанти, основател на компанията, “Evantra V8 не е родена да задоволява всички, а да бъде себе си и да генерира емоции със своя характер и ексклузивност“. Не се казва на каква цена ще идват те, но вероятно ще е доста солена предвид годишното производство – 5 бройки на 12 месеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com