X
 
 

Речта на глобусите, която съсипа Apple, Amazon и Disney

4125 0
Речта на глобусите, която съсипа Apple, Amazon и Disney
Снимка: Getty Images/Guliver
Бруталният и справедлив хумор на водещия на церемонията "Златен глобус" се превърна в хит в социалните мрежи ден след обявяването на победителите. 

Рики Джървейс изпържи големите корпоративни играчи, подигра ултратолерантните навици на Холивуд и шокира всички на червения килим. 

"Щяхме да подготвим списък in memoriam с отишлите си тази година, но като видях списъка с хората...просто не беше достатъчно разнообразен. Белите бяха повече...", заяви в речта си Джървейс. 

После тъкмо похвали номинирания сериал "The Morning Show" на Apple, когато думите му придобиха неочакван обрат. 

"Страхотна драма за честта...за това да правиш винаги правилното нещо. И направена от компания, която има Sweatshops в Китай (фабрики, където работниците са заети при лоши условия, ниско заплашване, понякога детски труд и др.)

Тези компании - това е просто невероятно - Apple, Amazon, Disney - ако спечелите награда тази вечер, моля, не правете политическа реч, не ползвайте церемонията за трибуна. Вие не сте в позиция да поучавате публиката, нямате нищо общо с реалния свят. Така че ако спечелите, елате, вземете си малката награда и се разкарайте", заяви Джървейс. 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители