Ани Хоанг е слугинята от „Фамилията“

70982
Ани Хоанг е слугинята от „Фамилията“

Ани Хоанг вече официално се подвизава и като актриса след вчерашната премиера на най-новия български сериал „Фамилията“.

В продуцираната от Димитър Митовски и Димитър Гочев драма тя е Ким, няма прислужница. Като момиче за всичко в къщата на бизнесмена Борис Арнаудов (Стефан Данаилов) успя да отърве публично унижение след обвинение за счупена антика. Сред гост звездите бе и певицата и фитнес модел Ан Джи, в ролята на чалгаджийка, търсеща популярност.

Първият онлайн сериал „Пред разкритие“ започва на 4-ти април

Първият онлайн сериал в България „Пред разкритие“ ще стартира на 4-ти април обявиха официално от екипа на иновативния за ст...

Антоний Аргиров пък играе асистента на Ламбо Андрей Халачев. Професорът по журналистика Цветана Манева, освен бивш учител и приятел на Стефан Марков (Асен Блатечки), е и негов духовен ментор, давайки му безброй съвети и наричайки нещата с истинските им имена.

Марков от своя страна бе представен като пропаднал мъж, с блестяща отминала журналистическа кариера. Понастояшем той се е отдал на покера и е затънал в дългове. Излиза с много жени, но не спира да мисли за старата си любов, изиграна от Радина Кърджилова.

Разделени от много години, след като тя му казва, че е е бременна, а той я отхвърля, изчезва и родителите й я смятат за мъртва. Сега съдбата може би ще ги срещне отново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com