Интер изтърва преднина от два гола и падна от Аталанта

4216

Италианският гранд "Интер" претърпя шокираща загуба насред "Джузепе Меаца", след като загуби с 3:4 от Аталанта в мач от 31-я кръг на Серия А, предаде БГНЕС.

Домакините откриха резултата в края на първото полувреме чрез Томазо Роки, който реализира за 1:0. В началото на втората част "Аталанта" изравни, след като Джакомо Бонавентура вкара за 1:1. Секунди по-късно "Интер" организираха атака, която завърши с гол на Рики Алварес за 2:1. Нерадзурите направиха резултата 3:1 в 61-та минута, след като Алварес отбеляза за втори път.

"Аталанта" обаче не се предадоха и отвърнаха на удара - и то как. В 64-та минута се стигна до дузпа за гостите, след като Андреа Ранокия задържа Ливая за фланелката и реферът посочи бялата точка. Херман Денис не сбърка и намали преднината на "Интер" на 3:2. Отново Денис успя да изравни на 3:3 в 70-та минута, а седем минути аржентинецът реализира хеттрик и оформи крайния резултат 3:4 в полза на гостите.

Ювентус затвърди превъзходството си в Италия с успех над Интер

Под проливния дъжд на стадион „Джузепе Меаца” действащият шампион на Италия "Ювентус" изигра много умно дербито с "Интер" и...

Срещата между тимовете беше доста емоционална, след като отборите стигнаха до саморазправа и след последния съдийски сигнал. В другия мач от Серия А "Наполи" победи "Дженоа" с 2:0, с което увеличи преднината си пред "Милан" на четири точки в битката за второто място в италианското първенство. Двата отбора се срещат в дербито на следващия кръг - на 14 април, от 21:45 часа. "Интер" пък остава на пето място в първенството, като нерадзурите ще трябва да се съсредоточат в запазване на мястото си в Лига Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com