Подгответе се за Halloween с благотворителна изложба

35572
Подгответе се за Halloween с благотворителна изложба

Благотворителна изложба от гравирани плодове и зеленчуци създава пъстра есенна атмосфера във фоайето на ИНТЕРПРЕД-Световен търговски център София вчера и днес. Изложбата „Подгответе Halloween с нас“ представя уникалните плодови и зеленчукови творби на българския отбор по карвинг от младежи с увреден слух.

Благотворителната изложба се осъществява в навечерието на мистичния празник Halloween и на нея могат да бъдат намерени причудливи и тайнствени същества, изваяни върху малки и големи тикви. Желаещите да се сдобият с украса за предстоящия празник, могат да посетят изложбата до края на днешния ден и да подпомогнат събирането на средства за карвинг отбора.

Карвинг изкуството беше демонстрирано за първи път в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София през 2011 г. в изложбата „Ден на гравираните плодове и зеленчуци“. Събраните средства от над 1000 лева подпомогнаха младежкия отбор в участието му на International Istanbul Gastronomy Festival, Turkey 2012. Карвинг творци от българския отбор спечелиха общо 3 медала: Цветелина Шляпашка – сребро, Юлияна Крумова – сребро и Веселина Славчева – злато.

Тазгодишната благотворителна изложба „Подгответе Halloween с нас“ се организира от Българска асоциация по карвинг и ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, с любезната подкрепа на Феймъс Фууд Кетъринг.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com