20,52 ч днес: идеалният час за нова онлайн любов

10506
20,52 ч днес: идеалният час за нова онлайн любов

Милиони самотни сърца ще се включат в сайтове за запознанства тази вечер в търсене на партньор или партньорка. 20,52 ч тази вечер е най-доброто време за цялата година за откриване на любовта в интернет, показва британско изследване, цитирано от в. "Дейли Експрес", предаде БГНЕС.

Днешният „любовен” ден в нета идва в края на традиционно най-натоварената седмица за онлайн запознанства, тъй като търсещите специален човек се възползват от спокойствието след Коледа.

Социалните мрежи са причина за 30% от разводите

Дали физическата изневяра скоро няма да бъде изместена от емоционалната, която е само на една ръка разстояние - в социалните мрежи? Но...

Освен това много хора превръщат намирането на партньор в свое новогодишно обещание. И тъй като повечето се връщат на работа днес, се наблюдава нетърпение за продължаване на търсенето онлайн, след като се върнат у дома. "Тъй като коледните празненства приключват и правим преоценка на живота си, не е чудно, че търсенето на партньор ще заеме челно място в списъка с приоритети за новата година за много хора. Търсенето на партньор онлайн предлага най-добрия възможен шанс за откриване на идеалния човек и ако сте онлайн в най-натовареното време от цялата година, ще имате дори по-добър шанс да срещнете някой специален", заяви Кейт Тейлър от сайта за запознанства match.com.

Само в този сайт контактите между абонатите в последните седем дни е бил с 11% по-висок от средното ниво. Смята се, че 3,2 милиона души ще търсят партньора си онлайн тази седмица. Търсенето на партньор онлайн е третият най-популярен начин за откриване на половинка заедно с намирането на любовта на работното място.

Неотдавнашно изследване за щастието и благополучието показа, че хората с партньор или партньорка до себе си са като цяло по-щастливи от необвързаните. А данни на сайта match.com също установиха, че връзката увеличава финансовата сигурност, представянето на работното място, отношенията в семейството и дори увереността в тялото.

Редактор: Надежда Иванова

Ето какво търсят мъжете в една жена

Външният вид е важен, но той не е всичко. Разбира се, правим всичко по силите си да изглеждаме добре и се стараем да се самоусъвършенст...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com