3-те зодии, които разбиват чужди семейства

8230
3-те зодии, които разбиват чужди семейства
Снимка: Istock/Guliver

Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка, без да получат нужната доза адреналин. Тези зодии обичат да си взимат от чуждото и то винаги им се струва по-сладко.

Ето кои са 3-те зодии, които често разбиват чуждите семейства:

Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии

Всеки един от нас иска да знае какво го чака в бъдещето и как ще се стече любовният и семейният им живот. Някои зодии имат толкова ясно...

ТЕЛЕЦ

Телците са много коварни и понякога изобщо не можеш да разбереш играта им. Най-често те се сближават с вас, ставате си много близки приятели, но тяхната главна цел е да отмъкнат човека до вас. Те твърдят, че са влюбени, но единственото, което искат е просто поредното завоевание. Не се интересуват от приятелството, което са изградили, искат само това, заради което са се доближили до вас. Телците действат много бавно, изобщо не бързат и може да отнеме години, но със сигурност накрая постигат целта си и разбиват щастливи семейства. Връзката с чуждия човек рядко трае дълго, защото вече тръпката я няма и си избират нова игра, която да започнат да играят.

БЛИЗНАЦИ

Двете лица на Близнаците изобщо не са случайни. Те изглеждат много милички и добронамерени, но често това е просто маска, зад която се крият. Близнаците наистина се влюбват силно най-често в хора, които са заети и са във връзка, а защо не и в брак. Това им е вродено и не могат да се спрат. Обичат нещата да стават бързо, често започват да флиртуват онлайн, да се закачат и да карат отсрещния човек непрекъснато да си мисли за тях. Близнаците поддържат добре външния си вид, което е допълнителен плюс за това, че често им се получава лесно. Внимавайте със зодия Близнаци и винаги бъдете нащрек, когато са близо около вас и вашия любим човек.

Защо някои мъже НЕ искат бебе?

Много жени са в двойки, в които развитието сякаш е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да създадат семейство, да имат деца,...

СКОРПИОН

Никак не е изненадващо, че Скорпионите попадат в тази класация. Те изобщо не обичат скучните връзки, почти никога не са излизали с човек, който не е обвързан и винаги гледат да намерят някой, с който ще е по-интересно. Скуката ги убива и не биха си позволили да имат обикновена половинка, която да е на разположение 24/7. Те обичат да се крият, да изпитват силни усещания от това, че правят нещо нередно и това ги прави истински щастливи. Скорпионите обичат честите завоевания, които са за кратко, а понякога само един човек не стига. Ненаситни са и жадуват за нови преживявания, затова внимавайте с тях!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com