3-те зодии, по които всички въздишат

4212
3-те зодии, по които всички въздишат
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които са толкова привлекателни и магнетични, че винаги около себе си имат няколко човека, които въздишат по тях и искат да имат сериозна връзка. Това са зодиите, които винаги знаят какво да направят, за да привлекат вниманието. Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са много кокетни, магнетични и красиви личности, които винаги се забелязват, когато се появят някъде. Те имат вродена привлекателност, за която нищо не трябва да правят – тя просто си е там и всички я забелязват. Близнаците обичат вниманието, в това няма никакъв спор. Радват се много на всеки комплимент, на всяко питие, което някой ги е почерпил и на всеки интерес, отправен към тях. Те добре осъзнават колко им е дала съдбата и как много хора мечтаят за тяхната магнетичност. Понякога дори си позволяват да я използват, за да получат нещо, което искат – да се наредят най-отпред на опашка, да си почерпят нещо и какво ли още не.

Лошите страни на зодиакалните знаци

Никой не е перфектен, а отрицателните черти на зодиакалните знаци не пречат на хората да се обичат и уважават взаимно. Ето какво можете...

ВЕЗНИ: Везните са изключително харизматични личности, които изобщо си нямат представа колко привличат околните. Тяхната външност е интересна, но не там е ключът към това всички да въздишат по тях. Има нещо особено в маниерите им, в начина по който ходят, говорят и се движат. Тяхната самоувереност привлича много повече от външния им вид, макар че имат безупречен стил и винаги изглеждат много добре. Те имат много зрял начин на мислене, много хубаво уреден живот и това привлича всеки. Везните са страхотни за дълга връзка, стига да успеете да спечелите сърцето им, защото лесно не го дават!

РИБИ: Рибите са една от най-привлекателните зодии, които имат неустоим вроден чар. Те не са класически красавци, но имат убийствен чар и усет за флирт, с който успяват да уловят всяко сърце, към което се насочат. Те имат много какво да дадат в една връзка – романтични са, интересни са и никога не досаждат с ревности или скандали. Това е още едно от нещата, които ги правят добра партия и всеки иска да ги има в живота си. Имат много интересен стил на обличане, който е хем секси, хем стилен и никога прекален. Това прави много добро впечатление при първа среща. Рибите са страхотни, всеки знае това!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com