5 признака, че той ви приема за даденост

74627
5 признака, че той ви приема за даденост
Снимка: iStock/Guliver

Вашият партньор може да покаже, че ви приема за даденост по изтънчени начини, които е трудно да забележите, ако сте много увлечени или влюбени в него. Ако случаят е такъв, може да се опитате да отричате, че тези неща се случват или се фокусирате само върху доброто, за да се установите с лошото. Но никой не би трябвало да се примирява с това.

Ако мислите, че вашият партньор може да не отвръща на вашите чувства или жестове, е време да направите нещо по въпроса. Погледнете към тези знаци, ако не сте сигурни.

5 признака, че той не е за теб

В началото всяка връзка е перфектна и всичко на пръв поглед е наред. В последствие обаче започват да се появяват проблемите, които мога...

Той никога не казва „Благодаря!”

Ако вашият партньор никога не ви благодари за това, че правите услуги или сте страхотен партньор, той не ви оценява заради вашата стойност. По същия начин, ако вашият партньор никога не признава някоя от вашите лични жертви за него / нея или връзката, това е нещо, върху което трябва да се замислите.

Той има големи изисквания

Ако той има големи изисквания като например да се държите по определен начин, да контактувате само с определени хора или да дадете приоритет на неговите желания пред вашите собствени, не се чудете дали трябва да прекратите връзката. Просто го направете.

Той не се интересува да научи повече за вас

10 неща, които всяка двойка прави, но не си признава

Двойките правят удучдващо много неща заедно. Всеки от вас, който е бил в сериозна връзка знае колко много свикваш с човека до теб и как...

Ако вашият партньор няма интерес да опитвате дейности, които обичате или споделяте в моменти, които са важни за вас, той ви приема за даденост. Плюс това, ако продължавате да го каните да прекарва времето си с приятелите или семейството ви и той отказва, това показва егоистична незаинтересованост, която няма да прогресира връзката ви.

Той прекарва повече време с други хора

Ако вашият партньор прекарва повече време с приятелите си или просто избира да прекарва по-малко време с вас като цяло, това означава, че той не цени изцяло качественото време с вас, връзката и ангажимента.

Той не прави компромиси

Взаимоотношенията изискват еднакъв труд и компромис, за да могат и двамата да са щастливи и да проявят желание да се адаптират и да се грижат един за друг. Въпреки това, ако вашият партньор отказва да прави компромис по големи и малки въпроси, той показва, че просто не мисли за вас като за ценен фактор във връзката.

7 неща, които един мъж никога не бива да прави за една ЖЕНА

Много мъже не знаят къде бъркат, когато искат да спечелят сърцето на една жена. А грешките са много. Това са 7 неща, които един мъж на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com