7 неща, които крадат вашата жизнена енергия

12037
7 неща, които крадат вашата жизнена енергия
Снимка: iStock

Редът сред вашите неща показва ред в главата ви. Какви обекти влияят негативно на човешката енергия? Какво трябва да се изхвърли веднага от къщата?

Може би близо до вас има източници на определена опасност, които постепенно унищожават вашето биологично поле и образуват постоянен ореол на негативизъм.

Необходимо е да се отървете от тях навреме, за да не загубите здравето, късмета и благополучието. Ключовият източник, понякога носещ мощно отрицателно въздействие, са конкретни хора с отрицателна енергия. Затова трябва да изградите своя собствена защита с всички възможни средства.

Какъв е рискът от недостиг на жизнена енергия? 

Липсата на енергия отчуждава човека от постигане на цели, късмет и щастие. Смята се, че всеки от нас има силна връзка с така наречения център на изобилието на Вселената чрез микровълни, излъчвани от тялото и душата. Когато субектът има енергия, съответно Вселената има по-слаба връзка с този човек и просто не може да чуе желанията му. В резултат на това „дамският късмет“ му изглежда много по-рядко. Имунитетът отслабва.

Третата опасност за човек със слабо биополе са баналните зли очи. Някой не вярва в тях. За съжаление работи.

Това са 7-те традиционни и особено разрушителни неща. Ето списък с неща и предмети, които трябва да се изхвърлят възможно най-скоро. Разрушаващи енергията неща: 

8 вещи у дома, от които трябва да се отървете, защото излъчват лоша енергия

У дома трябва да ни е хубаво и уютно. Ние прекарваме голяма част от времето си вкъщи. Затова негативните емоции трябва да са много малк...

1. Излишен боклук

Това може да бъде всичко: стари мебели, износени обувки и дрехи, неработещи домакински уреди или счупени електрически уреди.

2. Счупени, повредени съдове и огледала

Дръжте напукани, натрошени чаши  и чинии далеч от дома си. Първо, опасно е за здравето, ако ядете и пиете от тях. Чрез ястията попълваме жизнеността. И трябва да е ново, чисто и естетично. Сега за огледалата. Огледалото е специално място за натрупване на енергия, не напразно се използва често в различни ритуали. Счупеното огледало действа като сметище на балкона. Не напразно чупенето на огледало отдавна се смята за лоша поличба.

3. Амулети и талисмани, които не ви принадлежат

7 токсични изречения, които ни съсипват

Някои слова засягат не само тези, на които ги казваме, но и нас. Те подкопават вътрешния ни свят, понижават самочувствието и ни вредят....

Нещата на другите хора са опасни. Когато купувате употребявани дрехи, бижута или ги разменяте, препоръчително е да се извършват ритуали за почистване на вещите от чужда енергия.

4. Чужда снимка

Ако човек не принадлежи към кръга на вашите роднини и приятели, тогава неговият образ може да разпространява негативна енергия.

5. Вещи на починал човек

Всички неща, които починалият притежава, е най-добре да се дават на близки и нуждаещи се. Такива неща разрушават енергийната атмосфера на вашия дом, следователно има смисъл да се отървете от тях.

Имаш ли тези вещи у дома? Изхвърли ги моментално!

Още от древността се е смятало, че къщата е мястото, където се срещат и противопоставят различни енергии заради предметите и вещите, на...

6. Изсъхнали, сухи цветя

Естетичният вид на увехналите цветя ви натъжава. Съгласете се, букет, който е загубил нормалния си жизнен вид, дава лошо настроение, далак, тъга. Не пазете тези мъртви цветя във вашия апартамент.

7. Неща и предмети, които не харесвате

Това може да бъде всичко: лошо оцветени чинии, глупав пуловер или стол. Ако в къщата има неща, които насаждат раздразнение, дават определени преживявания, тъга, трябва да се отървете от тях възможно най-скоро.

Освободете жизненото си пространство. Донесете повече слънце и направете малко пролетно почистване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com