X
 
 

8 сигурни начина да разпознаете използвачите

3171 0
photo of 8 сигурни начина да разпознаете използвачите
Снимка: iStock/Guliver
Излишните хора в живота ни не могат да бъдат определени с една дума. Те ни използват по всички възможни начини, без дори да го осъзнаваме. Не са полезни, не ни помагат, не ни изслушват. Винаги искат нещо, но рядко дават. Говорят зад гърба ни, а в реалността са наши "приятели". Кои са тези хора и как да ги познаем?

1. Хората, които ни натоварват

Може да изпитвате стрес поради различни причини, но не позволявайте това да е заради хора от обкръжението ви. Ако в живота ви има хора, които ви карат да изпитвате негативни и натоварващи чувства, то това е сигурен знак, че е време да ги изхвърлите и да затворите вратата зад тях. Никой няма нужда от допълнителна порция негативизъм и то от тези, за които мислим, че са ни близки.

2. Тези, които ни използват

Всички, по един или друг начин, се използват взаимно и това е нормално. Общуваме с други хора, защото те ни носят определени ползи. Но понякога се натъкваме на такива, които ни използват преднамерено, нараняват ни, лъжат ни. Те са тези, които отравят нашето съществуване, влошават ситуацията ни и дори се радват за тъгата ни.

3. Дори и тези, които не ни уважават

Всички заслужават взаимно уважение. Ако в живота ви има хора, които не възвръщат вашето уважително отношение, не ги дръжте близо до вас. Имайте достатъчно самочувствие, за да не позволите никой да се отнася с вас презрително.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...

Последно в Актуално