Цветът на дрехите ви издава характера

15404
Цветът на дрехите ви издава характера
Снимка: Pixabay.com

Множество проучвания показват, че дрехите, които носим издават характера ни. Цветът, който присъства най-много в гардероба ви, показва какъв характер имате и от кой тип дами сте. Ето и какво показват проучванията

1. Червен - ако обожавате червеното и много голяма част от дрехите ви са в този цвят, то вие сте много уверени. Червеният цвят показва, че сте много романтична и страстна натура.Чрез този цвят вие искате да привлечете внимание и без много усилия го постигате.

Не носете тези 12 вида дрехи на работа, колкото и да е горещо

През летните месеци често се изкушаваме да се поразхвърлим заради горещините. Има обаче някои правила при служебното облекло, които тря...

2. Бежов - любителките на този цвят обикновено не обичат да бъдат забелязвани постоянно, те са умерени и не чак толкова уверени. Обичат спокойствието и не изпитват нуждата да привличат вниманието на околните. Те дори се притесняват, когато им се обръща повече внимание, отколкото са свикнали.

3. Жълт - дамите, които харесват този цвят обикновено са много забавни и винаги усмихнати. Не обичат скуката и еднообразието. Те са артистични натури и са изключително креативни, обичат искрящите цветове, които придават свежест на външния им вид.

4. Зелен - много спокойни натури и хладнокръвни, дори понякога изглеждат безразлични. Тези жени са много земни и уравновесени, зеленото е цветът на мира и късмета.

5. Син - дамите, които се доверяват на този цвят обикновено често си менят настроението. Той изглежда студен, но в същото време е много успокояващ. Характерът на жените, които го предпочитат обикновено е спокоен, те са кротки и водят лек начин на живот. Често се смятат обаче за дами на крайностите.

6. Виолетов - изключително упорити и обичат да остават насаме със себе си. Те винаги постигат целите си, заради борбеността, която притежават. Изключително силни духом и уверени в себе си жени, на които обикновено околните се възхищават.

Какви трябва да са дрехите ни за планина?

Дрехите в планината трябва да ни бъдат удобни, да не се придържаме върху това как ни стоят. Водещото при избора на размера на дрехите е...

7. Златист - това е цветът на победата и величествеността. Предпочитат го дами, които имат високо самочувствие, защото са постигнали нещо в живота си. Те обикновено са много мъдри и целеустремени жени.

8. Оранжев - предпочитан е от артистични натури, които вечно търсят нови приключения и предизвикателства. Те са много енергични и зареждат всички около себе си. Те са като слънце, което огрява всичко наоколо.

9. Розов - това е цвят, който се харесва на малките момичета, но ако с напредване на възрастта продължавате да го харесвате, това означава, че все още има нещо детско във вас. Вие сте много романтична и спокойна натура.

10. Черен – Черното е цветът на лукса и изискаността. Дамите, които залагат на черното обикновено са независими личности, които дори често не признават чуждото мнение. Те са много отговорни и организирани и вдъхват респект в останалите хора. Могат да се грижат добре за себе си и не позволяват да им казват какво да правят.

11. Бял - чисти души, много смирени и искрени. Добри приятели и родители. Те са перфекционисти и искат визията им да е безупречна. Те се грижат за външния си вид и никога няма да ги видите с изцапани или смачкани дрехи. Те знаят какво искат и как да го постигнат.

Големи дрехи за големи хора – 6 модни съвета

Ако всеки път, когато си купувате нови дрехи преживявате един мини кошмар поради отсъствието на подходящи размери на дрехите, то тази п...

12. Кафяв – любителките на този цвят са практични и умерени. Те избират удобството преди всичко и не държат да бъдат център на внимание. Те са организирани и добре поддържани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com