Дневен хороскоп за 31 август

13419
Дневен хороскоп за 31 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се посветете на изкуството на дипломацията. Може във да гори, но вие бъдете мили и любезни. Със сигурност така ще постигнете много повече.

Телец

Този петък ще ви зарадва. Късметът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина да изпадате в меланхолия. Прекарайте по-голямата част от деня навън и с приятели.

Близнаци

През този ден може би няма да успеете да направите всичко, което желаете. Стореното от вас, обаче ще е немалко и много красиво, така че не бъдете прекалено критични към себе си.

Рак

Този петък не оставайте без работа. Намерете време за себе си, но не се вглъбявайте прекалено много. Обръщайте внимание на всичко красиво около вас.

Лъв

Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември

Овен През тази седмица оставете надеждите настрана. В личния живот е добре да сте стъпили здраво на земята и да не разчитате на случай...

Този петък ще усетите силата на сплотеността в семейството. Опитайте се да запазите силата на тези мигове в съзнанието си, за да може да ги привиквате като спомени, когато имате нужда.

Дева

Този петък си намислете желания. Помислете кое ще е най-добро за вас. Случайна среща и продължителен разговор с ваш стар приятел ще направи деня ви незабравим.

Везни

Този петък не оставайте без музика. В текста на някоя песен ще чуете фраза, която ще даде отговор на ваше терзание. Бъдете оптимисти.

В Приморие бе открит нов вид леопард

Четири нови далекоизточни леопарда засне камера на резервата "Полтава" в Приморие, съобщиха от пресслужбата на организацията "Земята на...

Скорпион

Сега е много важно да запазите плановете си в тайна. Ще имате достатъчно теми за общуване с хората, с които ще се срещнете, така че си наложете да избягвате въпросната тема.

Стрелец

Денят обещава чудеса. Позволете първо да се случат в главата ви, за да може да видят бял свят. Не преставайте да вярвате в тях нито за секунда.

Козирог

Най-известните видове ризото

Ризото е италианско ястие от Северна Италия, приготвено с ориз в бульон до кремообразна консистенция. Бульонът може да бъде получен от ...

Този петък извадете на бял свят всичко най-хубаво, което притежавате. Денят е специален и наистина си заслужава да покажем и обърнем внимание само на доброто.

Водолей

Възможно е да не ви се общува днес. Не е нужно да се насилвате да сте забавни. Следвайте настроението си стига то да не разваля това на другите.

Риби

Няма да ви е лесно да се справите с всичко днес. Насрочили сте си прекалено много срещи. Имайте предвид, че е възможно да не успеете с всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com