Дневен хороскоп за 7 февруари

15847
Дневен хороскоп за 7 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ви очаква активна комуникация. Дръжте телефона до себе си, за да сте сигурни, че ще чуете важното  обаждане, което чакате. Вечерта си осигурете тишина.

Телец

Времето навън ще определи настроението ви. Ако все пак слънцето не се появи не се оставяйте на меланхолията. Пуснете си музика и запалете, колкото се може повече светлини.

Близнаци

Днес ще трябва да влезете в ролята на помощник и спасител на ваш близък човек. Заслужава си да оставите всичко, за да откликнете на молбата. Не съжалявайте за изгубеното време.

Рак

Днес ще получите двойна доза романтика от любимия ви човек. Това може да ви изнерви, но не го показвайте. Редки са случаите, в които някой е толкова обичан, колкото вас.

Лъв

Зодиите, които успяват във всичко

Има два типа хора, когато става въпрос за борба и постигане на цели. Първите се отказват доста лесно, нямат достатъчно воля, за да прод...

Днес е добре да проявите дисциплина и да дадете добър пример на вашия партньор. Може да си позволите да напомните за някои неизпълнени обещания и да попита кога да очаквате изпълнението им.

Дева

Днес е добре да се вслушате в съвет на близък човек. Бъдете сигурни, че никой не ви мисли злото. Помислете добре какво бихте могли да загубите, но и какво да спечелите.

Везни

Няма смисъл да криете проблемите, с които се сблъсквате от близките ви хора. Може да си позволите откровеност, както и да отправите молба за помощ. Няма нищо срамно в нито едно от действията.

Седмичен хороскоп за 4-10 февруари

Овен През тази седмица е добре да се заемете с вашето морално усъвършенстване. Помислете добре върху приоритети си и кои от тях е необ...

Скорпион

През този ден се пазете от досадни грешки. Вниманието ви не е на ниво, така че не проявявайте излишна инициативност. Не изказвайте и прекалено крайни мнения, може да обидите някого.

Стрелец

Нужна ви е бърза промяна. Ако действате сами ще имате възможността всичко да се случи по ваш вкус. В противен случай ще ви се наложи да се съобразите с нечий чужд избор.

Козирог

12 навика, които ще променят живота ви

Малките навици са като малки програми. За изпълнението им са нужни само няколко минути, но резултатът от тях продължава през целия ден....

Днес не се подавайте на излишни илюзии. Дори всичко да се развива перфектно имайте една наум, че нещата може да се развият по съвсем различен начин. Подгответе си резервен вариант.

Водолей

Днес е добре да вземете пример от вашия партньор. Оставете суетата на страна. Може да си признаете грешките, така че никой да не разбере. Важното е да го покажете с действия.

Риби

Днес може да възникне финансов проблем. Не бързайте да търсите виновни или да обвинявате някого. Всичко ще се разреши бързо, но вие може да нанесете сериозна обида на близък човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...