Довереният партньор на "Загорка" в услуга на клиентите

7897
Довереният партньор на "Загорка" в услуга на клиентите
Снимка: iStock

В горещите летни дни една от най-подходящите разхладителни напитки е бирата. Освен че освежава и хидратира, тя има редица доказано полезни свойства и е любима напитка на мнозина. А какво по-хубаво, ако освен освежаващата студена бира получим и награда?

Разнообразните промоции и игри с награди са обичайни за големите пивовари, които винаги намират начин да зарадват клиентите си с нещо оригинално. Възможността да спечели артикул, свързан с любимата марка бира, като участва в забавна игра или томбола, е много привлекателна за всеки любител на пивото.

Успехът на всяка промоционална игра зависи от нейната оригинална идея и професионалното ѝ изпълнение. Целта е ясна: доволни клиенти, които да се забавляват с любимата марка и нейните продукти.

Надежден и доверен партньор

Но това изобщо не е толкова лесно, колкото звучи. Организирането на промоционални кампании включва огромен обем работа, свързана с разнородни дейности. Ето защо дори най-големите се нуждаят от надежден и доверен партньор. Добър пример за това е дългогодишното сътрудничество между "Загорка" и "Метрика". Повече от 10 години двете компании не само си партнират, но и взаимно се допълват – едните предлагат висококачествени продукти, а другите – професионални услуги.

"Загорка" реализира една от най-мащабните си промоционални кампании именно с помощта на "Метрика". Играта е свързана с една от най-обичаните български бири – "Ариана", а в нея са раздадени впечатляващите 1 000 000 награди, донасяйки радост на множество любители на известната марка пиво.

"Получихме професионализъм на високо ниво, гъвкавост и адаптивност спрямо специфичните ни изисквания, свързани с регистрациите. Екипът на "Метрика" показа разбиране на механизмите по активациите ни и бърза реакция в отговор на запитванията от консуматорите", казва Катерина Миланова, мениджър корпоративни комуникации и устойчиво развитие в "Загорка".

Партньорството с "Метрика" дава възможност на пивоварната компания да реализира успешно редица промоционални активности, а клиентите ѝ да получат обслужване от най-високо качество.

"Да работим с партньор, който не само разбира нуждите ни, но реагира достатъчно бързо и адекватно е от ключово значение, за да можем да предложим на консуматорите си един не само качествен продукт като нашите марки бира и сайдер, атрактивна активност, но и качествена услуга при връзката си с компанията. "Метрика" са партньор, на който бихме могли да се доверим в цялостно обслужване на подобни механизми и в бъдеще", убедена е Миланова.

Директната телефонна линия на "Метрика" дава на потребителите нужната информация за актуалната промоция, както и за местата, където те могат да получат спечелената награда. Така само с едно позвъняване те бързо и лесно научават как да участват, да играят и да печелят.

"Ангажиментът ни е да държим информирани клиентите на "Загорка" за всяка стъпка, при която могат да получат наградите си. Поощряваме участието в промоционалните кампании", споделят от "Метрика". Потребителите се информират за най-новите продукти и промоции на пивоварната, а тя получава обратна връзка как се приемат нейните инициативи.

Реакция в кризисни ситуации

Невидимият, но безценен партньор в обслужването на клиенти

Съвременният бизнес е все по-сложен и всеобхватен и често включва напълно различни по своята същност процеси. Дори и най-простите проду...

Опитът и експертизата на "Метрика" са особено ценни в кризисни ситуации. Клиентите на пивоварната могат да разчитат на бързата реакция на нейния контактен център, ако открият нещо нередно в продуктите. Адекватната първа реакция при проблем е изключително важна, щом става дума за човешкото здраве и безопасност. В такива моменти е най-добре да се доверим на някого, който знае как да действа.

Помощник във всяка ситуация

Кол центърът на "Метрика" съдейства на доставчици, партньори, хора искащи да работят за или в "Загорка". А информацията от всеки контакт веднага се предава на отговорния отдел в пивоварната компания. Това спестява време на компанията и гарантира, че обажданията ще бъдат обслужени качествено.

С помощта на "Метрика", потребителите могат да получат информация или да се запишат за обиколките в музея на "Загорка" в Стара Загора, който отново е отворен за посетители. Записването е бързо и лесно, като може да се направи и онлайн. Mузеят "Светът на Загорка" привлича интереса на малки и големи, като в него се допускат хора над 12 години, а непълнолетните влизат само с придружител.

Съвременните големи компании са сложни структури с разнообразни дейности, които трябва да работят като добре смазана машина. За да го постигнат, те възлагат част от услугите си на доверени партньори с цел клиентите им да бъдат обслужени на най-високо ниво. Формулата на успеха е изпитана: Качествен продукт + добро обслужване = доволни клиенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com