Двойките зодии, които създават най-здравите и щастливи връзки

10305543
Двойките зодии, които създават най-здравите и щастливи връзки

Ето кои зодии създават най-здравите и щастливи връзки.

Овен и Стрелец

Как да завладеете един мъж според зодията му

Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе си. Често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, дори ходят п...

И двата знака са много активни, обичат различни дейности и нови преживявания. И двамата са много независими и отворени, дори дръзки. Ако всеки получава това, което иска, могат да комуникират на едно ниво. Техният живот никога няма да бъде скучен и няма съмнение, че те няма да се превърнат в отегчителна семейна двойка. Те си приличат по толкова много неща и това ги прави изключително съвместими.

Телец и Везни

Телците са твърдоглави, Везните са по-меки в действията си. Везните ще оценят решителността и лоялността на Телеца, а тяхната способност да правят компромиси ще предотврати сблъсъци с легендарния му инат. Слабите места на единия са силните на другия, затова тяхната двойка ще функционира добре.

Близнаци и Водолей

И двата знака могат да говорят, говорят, говорят. Ценят своята независимост и интелект и имат нужда от много стимулиране, за да не се отегчат. Имат много общи неща – държат на приятелите си, приятелски настроени са като цяло и имат страхотно чувство за хумор. Двустранната природа на Близнаците ще очарова Водолея, а уникалната гледна точка на Водолея е интригуваща за Близнаците. Това е двойка, която всеки би искал да покани на своето парти.

Разберете дали имате кармична връзка с партньора си

Кармичната връзка между двама влюбени е много силна и няма как остане незабелязана. Тя се наблюдава, когато мъж и жена са преживели бур...

Рак и Телец

Ракът се нуждае от някой, от когото да зависи и който наистина да го изслушва. Телецът ще направи и двете. И двамата ценят дома, семейството и комфорта повече от повърхностния блясък. Телецът дава на Рака стабилност, а Ракът дава на Телеца любовта, от която се нуждае. Тяхната съвместимост е като пъзел – някои парчета са със странна форма, но си пасват.

Лъв и Скорпион

Лъвът жадува за внимание и това е хубаво, тъй като ще получи цялото внимание на Скорпиона. Логично е да се предположи, че прословутата ревност на Скорпиона ще отблъсне Лъва, който постоянно е заобиколен от обожатели. Но всъщност Лъвът се наслаждава на привързаността на Скорпиона. И двата знака са изключително страстни, креативни и динамични. Лъвът е 75% убеден, че е изключителен, но му трябва някой, който да му дава останалите 25% увереност. И Лъвът, и Скорпионът се наслаждават на драмата (измислена или реална) и имат наелектризиращ секс.

Дева и Дева

2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе това ЛЯТО

В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите. Има 2 зоди...

Никой не разбира Девата по-добре от друга Дева. Те са аналитични, педантични, срамежливи на улицата, но диви в леглото, свръхкритични към себе си и другите. Трудно е да се живее с високите стандарти на Девата, така че най-логичният избор за тях е друга Дева.

Везни и Близнаци

Тези два знака имат много общи неща – обичат хората, харесва им да се социализират и са много интелигентни и духовни. И двамата търсят балансирана и хармонична връзка и могат да бъдат променливи и непостоянни. Нямат строг морал и са либерални по отношение на политиката и секса.

Скорпион и Риби

И двамата са креативни и страстни, но Рибите ще позволят на Скорпиона да доминира, а те ще заемат подчинена роля. Скорпионът е стъпил здраво на земята, докато Рибите са мечтатели и различията им се съвместяват добре. Скорпионът може да е ревнив и обсебващ, което не е проблем за Рибите, защото те искат да бъдат обичани и обожавани. Те могат да комуникират само с поглед, толкова дълбоко са свързани.

Как се държи всяка зодия, когато се влюби

Да се влюбиш е прекрасно - пеперуди в стомаха, положително настроение, усмивка, която не слиза от устата ти... Вижте как се държи всяка...

Стрелец и Водолей

Тези двамата се разсмиват взаимно, а съюзът им е забавен и пълен с нови неща. И двамата ценят независимостта, откривателството и промените. Стрелецът не обича да се отегчава, а Водолеят има същата отвореност за новите неща като него. Те прекарват време заедно, но имат и индивидуални приключения, така че се завръщат при партньора си пълни с енергия и истории за разказване.

Козирог и Дева

Тези двамата имат толкова много общи неща, че сякаш са създадени един за друг. Ценят реда, труда и са малко резервирани. Няма нищо, с което да не могат да се справят заедно. Имат изненадващо голям сексуален апетит, което показва, че обичат и да се забавляват, освен да работят. Могат да бъдат социални, но имат и моменти на интровертност и нужда от време, което да прекарат сами със себе си.

Водолей и Везни

Двойката зодии с най-малък шанс за успешна връзка

Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват и такива двойки, които изграждат връзката си с много взаимни усилия и компромис...

Водолеите се разбират чудесно с Везните. И двамата са много социални и предпочитат да я карат по-леко, без особени прояви на емоции. Макар Везните да избягват конфликтите, те биха се борили за справедливост, а това означава много за Водолея. Той пък е независим, но закрилящ, а двамата са изключително уникални и творчески личности.

Риби и Рак

И двамата са силно емоционални и интуитивни, но Рибите са и емпатични и могат да бъдат чудесен съюзник за Рака. Те споделят сходни ценности и хората в живота им са по-важни от скъпите играчки. Ще направят всичко възможно да създадат сигурен и защитен дом и по-скоро биха прекарали вечер вкъщи, отколкото навън на парти. Те са съвместими емоционално, сексуално, духовно и творчески и тяхната връзка ще бъде много силна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com