Двойките зодии, между които любовта е невъзможна

77498
Двойките зодии, между които любовта е невъзможна

Всички търсим любовта, но понякога тя не отговаря на очакванията ни и оставаме разочаровани и наранени. В този момент започваме да търсим вината в себе си и партньора си, но може би не се е получило заради зодиакалните ви знаци.

Случвало ли ви се е нещата между вас и даден човек да не вървят без никаква видима причина? Може би причината е в различните характери и виждания. Според астролозите има няколко зодиакални двойки, между които любовта е обречена.

3-те зодии, в които е най-лесно да се влюбиш

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Ето ги и тях:

Скорпион и Лъв

Това са две огнени зодии, между които любовта е напълно невъзможна. Те имат много сложни характери и не могат да свикнат един с друг. Във връзката им има постоянни скандали и разправии, а това много бързо довежда до края и. И двата зодиакални знака имат много голямо его, което не са готови да потъпкат заради представител на противоположния пол. Също така Скорпиона и Лъва са две много егоистични зодии. Те не могат дори за миг да помислят за чувствата на другия. Във връзка с други зодиакални знаци, е възможно да се променят към по-добро, но заедно, любовта им е обречена. И двете зодии отстояват позицията си и не биха отстъпили, а това още повече проваля връзката им.

Телец и Везни

4-те зодии, които БУКВАЛНО тероризират половинките си

Има зодии, които задушават половинките си с цялата обич, с която ги обсипват. Те толкова много ги ограничават, че накрая се оказва, че ...

Те са пълни противоположности, различават се изключително много във всеки един аспект. За да бъде стабилна една връзка, би трябвало да се планира общо бъдеще, а те имат много различни мечти и очаквания, което рано или късно е причината за края на връзката им. Между тях също има постоянни скандали и противоречия, защото характерите им са много различни и не могат да разберат другия. Въпреки че Телците са много спокойни хора, Везните определено имат силата да ги изкарат извън нерви, а такава връзка просто няма бъдеще. Ценностните им системи също се различават напълно. Като цяло това са два коренно различни характера, при които максимата „противоположностите се привличат“ не важи.

Риби и Близнаци

При тях също има много голямо разминаване в характерите. Търсят и се нуждаят от съвсем различни неща, което е достатъчно, за да сложи край на връзката им. Рибите търсят хармонията в една връзка, вечната любов и много романтика. За разлика от тях, Близнаците обичат свободата си. Те са приключенци, които не влагат особено много емоция във връзките си. За тях това е нещо преходно и дори не приемат на сериозно факта, че са във връзка. Лекомислието им често е причина за края на връзката, защото Рибите очакват нещо съвсем различно от половинките си. Рибите се чувстват пренебрегнати и самотни в тази връзка.

 

3-те зодии с най-труден характер

Има зодии, които постоянно си навличат проблеми. Тези хора трудно се сприятеляват и имат много труден характер. Твърдоглави са и с тях ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com