Ето го Слави Трифонов през 1993 година, коя е жената до него ? (СНИМКА)

37876
Ето го Слави Трифонов през 1993 година, коя е жената до него ? (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

Уникална снимка на Слави Трифонов изникна в интернет. На фотоса, който е от далечната 1993 година можем да видим предишното "Аз" на шоумена, който обича да се изявява и като лошо момче, но преди време е пораждал по-скоро смях, отколкото страх във хората, пише hotarena.net.

Дългия във времената, когато продаваше мартеници в подлеза на ЦУМ, видимо е следвал модните тенденции... но при жените. Култовата му прическа е била хитова сред представителките на нежния пол и незнайно защо Трифонов е решил, че и на него му отива. За облеклото май няма нужда въобще да коментираме, отбелязва hotarena.net.

Къде се намери тоя Слави Трифонов да буни духовете, така хубаво си бяхме заспали

Така социоложката Мира Радева коментира темата с референдума за мажоритарния вот, намалението на партийните субсидии на 1 лев на глас и...

Снимката явно е правена по време на забава, на която Слави е решил, че няма проблем да се загащи до ушите, преди да се впусне в свалки с мацките. Блузата му е раздърпана и видимо с поне един номер по-голяма от необходимото.

Това още повече подчертава анемичното тяло на кукувеца, на което дрехата седи като на закачалка. Всички тези акценти създават една доста гротескова визия, за която сегашния Слави Трифонов вероятно не иска въобще да си спомня, но миналото не може да заличи! Красивата дама до неугледния шоумен пък е Патриция Кирилова, която днес е най-секси пиарката у нас.

 

Бургаска телевизия предложи на Трифонов да излъчва шоуто му

Шефът на най-старата бургаска телевизия Канал 0 предложи на Слави Трифонов да излъчва шоуто му. бТВ снощи не излъчи "Шоуто на Слави", ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com