Ето как се чувства бившият ви след раздялата

56171
Ето как се чувства бившият ви след раздялата
Снимка: Istock/Guliver

Всяка зодия преживява по различен начин края на една връзка. Някои плачат, някои се затварят в себе си, други не изпитват никаква емоция, а за някой сякаш изобщо не е имало връзка.

Мъжете, за разлика от жените, много по-трудно показват как се чувстват, особено ако се чувстват зле или им тежи. Те преживяват по свой собствен начин края на връзката. Но има нещо, което ги свързва и то е именно зодиакалният им знак. Ето как се чувстват мъжете от всяка една зодия след раздяла:

3-те зодии, които не могат без любовник

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

Овен

Свикнал винаги да притежава това, което иска, той се чувства много зле – егото му е потъпкано. Той тъжи не толкова заради любовта, а заради това, че може би не се е оказал прави и че вече няма контрол върху ситуацията.

Телец

Той обича сигурността. Вече си е изградил навици с този човек и това му липсва. Също така му липсва сигурност. Много страда, защото дълго време е градил нещо, което се е разрушило.

Близнаци

4-те зодии, които нямат чувства

Всеки има в живота си хора, които почти никога не споделят чувствата си. Те дори почти винаги лъжат и премълчават истината, крият от ок...

Мъжете от зодия Близнаци имат нуждата да имат някого до себе си, дори само да си пишат с него. Те винаги преживяват трудно разделите, но никога не биха си го показали. Липсва им общуването с другия.

Рак

Тази зодия най-трудно преодолява раздялата. Те се привързват много силно и влюбят ли се - е завинаги. Чувстват се самотни и доста дълго време след раздялата, те не могат да се изправят на крака и да продължат. Липсва им подкрепата и спокойствието, което са имали в отношенията.

Лъв

Те не биха страдали, ако отношенията им не са били както трябва. Ако не са се разбирали с половинката, представителите на зодия Лъв продължават напред доста бързо и без никакво колебание. Но, ако са били влюбени, страдат доста дълго време след това.

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

Дева

Девите са практични и гледат малко по-трезво на ситуацията. Те не биха си позволили да хабят много време и енергия за да страдат и обмислят ситуацията. Вместо това се изправят, подреждат живота си без досегашната си половинка и продължават напред.

Везни

Те имат нуждата постоянно да са във връзка и да има някого до тях. Колкото и проблеми да сте имали, те ще тъгуват много по миналото и няма да могат бързо да продължат напред.

Скорпион

Това е най-подлата зодия

Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който не бъдат предизвикани. Те се стремят да не обидят никого, винаги мислят з...

На него му липсва емоцията, споделените моменти. Той страда много и изпитва носталгия по спомените. Ако започнете веднага след раздялата ви да се виждате с някой нов, Скорпиона ще ви изтрие от живота си и повече няма да ви погледне.

Стрелец

Ще му липсва приятелството във връзката. Но пък Стрелеца толкова много обича свободата, че преживява много бързо случилото се и се впуска в нови приключения и връзки с други хора.

Козирог

Те имат нещо като цел за живота си и за тях връзката е нещо важно. Според техните разбирания трябва да и имат връзка. Когато една такава приключи, те се чувстват зле. Страдат дълго и се обвиняват, че са се провалили. Често правят опити да си върнат половинката и да оправят отношенията.

Мисията в живота на всяка ЗОДИЯ

Всяка зодия се ражда с цел, която следва съзнателно или не през целия си живот. Открий каква е твоята мисия в живота, ако все още не си...

Водолей

Те обичат да размишляват. Ще премислят цялата връзка – спомен по спомен. Те са интелектуалци, обичат да разговарят с някого. По-скоро ще преживеят интелектуална криза, а не емоционална.

Риби

Страдат много тежко, защото виждат в бившата си приказна героиня. Те се възхищават на жените до тях и когато ги загубят са съкрушени. Доста бързо обаче намират нова жена, която да ги утеши.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com