X
 
 

4-те зодии, които нямат чувства

137834 2
photo of 4-те зодии, които нямат чувства
Снимка: Pixabay.com
Всеки има в живота си хора, които почти никога не споделят чувствата си. Те дори почти винаги лъжат и премълчават истината, крият от околните, когато не се чувстват добре и се държат сякаш всичко е наред, когато не е. Доста често, колкото и съкрушени да са, казват че са добре. Това се дължи на много причини - страх да не бъдат наранени или неразбрани, страх от уязвимостта, поддаването на негативните мисли.

Това доста често им създава проблеми и в приятелските им взаимоотношения, и във връзките им, защото хората около тях не успяват да ги разберат и да ги накарат да се отпуснат. Зодиакалния знак под който са родени, оказва огромно влияние. Ето защо някои зодии са приказливи, откровени и винаги казват как се чувстват, а други са по-мълчаливи и трудно можеш да разбереш истинските им емоции.

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

Ето и зодиите, които са по-чувствителни и затворени в себе си:

Дева

Те постоянно критикуват външния си вид и този на околните, но никога не споделят мнението си с тях. Срамежливи са и рядко биха заговорили някого просто ей така. Нужно им е много време да се отпуснат пред нови хора и да се почувстват в свои води. Не успяват да говорят за емоциите си, защото не са достатъчно решителни. Те са практични и винаги премислят нещата, за да са сигурни в действията си. Трудно създават нови приятелства.

Везни

Това е най-подлата зодия

Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който не бъдат предизвикани. Те се стремят да не обидят никого, винаги мислят з...

Те обичат да са обградени от хора, които ги харесват. Искат да имат много приятели и трудно приемат факта, че не допадат на някого. Точно поради тази причина никога не биха изказали мнението си за даден човек или ситуация, само защото не им допада по някакъв начин. Не обичат да се конфронтират с околните и избягват всякакви спорове. Везните таят всичко в себе си и дълго съжаляват, че не изказват мнението си на време.

Скорпион

Тази зодия е много ревнива и има много странен характер. Те не споделят на никого какво мислят, чувстват и правят, защото в повечето случаи следва да бъдат съдени и обвинявани за нещо. Те не могат да си позволят някой да потъпка егото им, съдейки ги за дадена постъпка. На външен вид скорпионите изглеждат много спокойни и уравновесени, на пръв поглед никога не бихме и предположили как се чувстват всъщност. През цялото време те се притесняват за нещо, своя постъпка например. Тези притеснения се борят е егото им.

Водолей

Мисията в живота на всяка ЗОДИЯ

Всяка зодия се ражда с цел, която следва съзнателно или не през целия си живот. Открий каква е твоята мисия в живота, ако все още не си...

Представителите на тази зодия най-трудно показват емоциите си. Дори когато някой ги попита как са, те се дразнят, че някой им се бърка в личния живот. Те са много студени с хората около себе си и почти винаги остават неразбрани. Ако сте във връзка с Водолей и постоянно споделяте чувствата си и обичате да говорите за тях, трябва да се примирите, че той няма да се промени лесно. Ще има постоянни конфликти между вас и това може би ще доведе до раздяла.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 2 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Скорпиона най-добре се справя с чувствата си, когато е сам. И не, защото никой не го разбира,а, защото чувствата са най-интимната част от живота на всеки човек, където никой няма право да "наднича".
  • Водолей 1 Водолей преди 1 година Профил на трол?
    За януарските или февруарските водолеи става дума?
missing image
Дневен хороскоп за 17 ноември

Овен Тази неделя се огледайте в очите на другите. Понякога не ни е нужно огледало, за да разберем как изглеждаме. Телец Днес не поставяйте...