Годишен хороскоп за 2017 г. - Овен

53586
Годишен хороскоп за 2017 г. - Овен
Снимка: iStock/Guliver

Първите дни на Новата година ще започнат доста отнесено за представители на знака Овен. Дано да имате възможността да бъдете по-разсеяни от обикновено, защото едва ли в работата и дома ще се отрази добре това ви поведение. В средата на януари ще имате и проблеми с дисциплината, което може да развали някои ваши планове, свързани с чужбина. В края на месеца ви предстои важна крачка, която трябва да предприемете с цялата отговорност и морал, които притежавате, защото последиците след време ще се завърнат към вас.

Февруари ще бъде белязан от сложните отношения с жена. Вероятно ще ви е трудно да намерите общ език или нейните желания ще са загадка за вас. Доста ще трябва да се поизпотите, за да разберете точно как да спечелите дадения човек. Първата част на месеца ще може да се отдъхнете, но след средата на февруари е възможно да се наложи да се заемете с решаване на юридически въпроси. Не се опитвайте да спасявате това, което не работи. През март съвсем спокойно може да планирате първата си почивка за годината. Особени събития не се очакват, а мечтателността ви ще е извън границите на допустимото. Април ще ви отвори врати, които не сте и предполагали, че може да бъдат отворени за вас. Възможно е да постигнете сериозни постижения в работата, които да ви донесат повишение или нарастване на доходите. Средата на април е добро време за уреждането на въпроси, свързани с личния ви живот. Май месец започва с предупреждението да внимавате с алкохола и лекарствените препарати. Не правете компромиси в сигурността в това отношение. В средата на месеца ще се повишат шансовете ви за пътуване в чужбина. Времето е добро за действия, свързани с повишаването на квалификацията ви или висшето образование. Юни започва със сериозно противопоставяне, чийто резултат може да стигне до съдебната зала. Тогава погледът ви върху нещата ще е доста замъглен, така че не пропускайте да се посъветвате с доверен човек. Това е месецът, за който може да планирате своята лятна почивка, особено ако сте обвързани.

Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари

Овен През тази седмица може да си позволите да бъдете по-смели и екстравагантни. През празничните дни ще се откроявате сред тълпата. Т...

Краят на юни може да ви изненада с някои ограничения. Отделете си време и пари, за да се справите с тях. Юли ще е месец на изненадите. Някои от вашите лични желания ще се сбъднат, но не по начина, по който сте си го представяли. Не се отпускайте нито за миг и бъдете готови за всякакви изненади и обрати в плановете ви. Краят на месеца е време, в което трябва да преосмислите приоритетите си. През август се пазете от взимането на важни решения, тъй като е възможно да бъдете манипулирани или от вас да бъдат скрити важни обстоятелства. Средата на август ще е наситен с приятни преживявания период, в който ще берете плодовете на усърдната ви работа.

Септември ще започне с приятна изненада в личен план. Ще се осъществи ваша мечта, свързана с личностно ви развитие. Очаквайте не толкова ентусиазирана реакция от страна на половинката ви. В средата на септември се въздържайте от подписването на договори, ако все пак се налага много внимателно прочетете документа. Зимата ще ви донесе въпроси, за решаване, с които е добре да се справят с помощта на верните приятели и съветници.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Чудите се какъв подарък да изберете? Посъветвайте се със зодиака (ВТОРА ЧАСТ)

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебаният...

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com