Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари

41539
Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари
Снимка: Thinkstock

Овен

През тази седмица може да си позволите да бъдете по-смели и екстравагантни. През празничните дни ще се откроявате сред тълпата. Това е време, когато може да се запознаете много нови хора, с които да създадете ценни приятелства. В най-малко очаквания момент ще получите признание за работата, свършена през годината. Не се възгордявайте прекалено, това е добро начало да вдигнете летвата през идната 2017 г. ако имате прекалено много енергия и желание за ръководене, може да я използвате при организирането на празниците, като помогнете с всичко, което се сетите. Близките ви ще бъдат благодарни. В края на периода ви очакват много сбъднати желания, споделено щастие и път за новите ви идеи!

Телец

Началото на седмицата ще бъде доста натоварено. Ще ви е трудно да обиколите всички роднини и да посрещнете празниците с всички, с които искате да бъдете. Умората обаче ще бъде сладка. Не се колебайте за избирате компанията си по ваш вкус, без да пренебрегвате роднините си, разбира се. В средата на седмицата ще ви се наложи да се съобразите с мнението на другите и това ще е първият знак, че е необходимо да положите повече усилия в общуването с роднините си. Това не означава да се съобразявате с всичко, но по-активното ви участие в обсъждането и решаването на семейните въпроси ще направи мнението ви по-ценено от другите. Семейните представители на знака могат да бъдат зарадвани по един незабравим начин от половинката си. Посветете коледните празници на четене с децата.

Близнаци

През тази седмица наистина ще ви се случат чудеса. Може да използвате времето, за да поискате от половинката си това, което дълго време не сте се осмелявали. Почти сигурно е, че ще получите положителен отговор на молбата ви. Въпреки почивните дни в главата ви ще гъмжи от идеи. Нищо не пречи да започнете да „скицирате“ изпълнението им. Не се колебайте да включите и близките си във вашето начинание. Колкото повече гледни точки – толкова по-добре. Освен това не се притеснявайте, че някои от хрумванията ви може да изглеждат прекалено странни. Длъжни сте да опитате. Най-успешните дни за творчество ще бъдат вторник и четвъртък .

Рак

Успехът ви през тази седмица до голяма степен ще зависи от начина на общуване с околните. Имате шанса да установите по-тесни отношения с влиятелни хора, които може да ви подадат ръка и да направят сериозна инвестиция в бизнеса ви. Не се осланяйте, обаче, само на надеждите за подкрепа. Въпреки празниците ще трябва да покажете дисциплина и упорство в начинанията си. В средата на седмицата може да възникнат разногласия с членове на семейството. Водете се от идеята за общото благо и не спирайте погледа си само на вашата лична изгода или щастие. В здравословно отношение бъдете внимателни. Ако имате хронично заболяване не пропускайте профилактиката.

Лъв

През тази седмица на преден план ще бъдат отношенията ви с другите. Там ще има малко повече плам, отколкото е здравословно, но така се случва, когато прекараме повече дни с близки и роднини. Начинът да не се влошават отношенията е да прибегнете до нестандартни начини на комуникация или занимания. Може да въведете малки промени в обичайния сценарий, като например прекарате някоя от вечерите в интересна игра. Освен това сянката на някаква тайна може да помрачи настроението. Не настоявайте тя да бъде разкрита. Всичко ще дойде с времето си. За да повишите тонуса и настроението си може да прибегнете до нетрадиционни начини за релаксиране, като медитация или рисуване.

Дева

През тази седмица новините ще валят една след друга. Това ще се дължи на големия брой хора, с които ще се срещнете. Възможно е някоя информация да ви накара да направите равносметка, като се сравнявате с другите, но не го правете. Всеки си има своя живот и особености. Вероятно други искат да са като вас. По-особено внимание трябва да обърнете на децата. Сега вече няма да имате оправдание и разговорите с тях ще ви сближат. Имате да наваксвате много време . опитайте се да ги предразположите към това да споделят с вас. По време на празничните вечери нека желанията ви бъдат прости и постижими, като ги съобразявате с вашите възможности.

Везни

Задачата ви през тази седмица ще бъде да се откъснете от товара на миналото и да погледнете напред с нов заряд. Какви сте били преди е от значение само от гледна точка на опита ви. Дори и грешките ви може да се превърнат в положителен опит – не го забравяйте. Всъщност ако махнете критичния поглед върху нещата ще видите, че напредъкът и постиженията ви са много повече, отколкото си спомняте. За потвърждение може да си направите списък с победите си, за да се убедите черно на бяло. Някои представители на знака може да получат сериозно предложение от страна на партньора. Не бързайте да казвате: „Не!“

Скорпион

През тази седмица главната ви задача е да отделите важното от плявата. Не робувайте на суетата и излишната показност. Най-много ще бъде ценена вашата естественост . В отношенията ви с близките ви може да бъдете по-естествени. Вероятно ще ви се наложи да си кажете някои откровения. Важното е това да доведе до изясняване на отношенията и избягването на бъдещи проблеми в комуникацията. Време е да погледнете от положителната страна на нещата и най-важното – ваше лично участие в допринасянето за това личния ви живот да се развива и води от градивните неща. Имате толкова много потенциал, който чака да бъде развит. Действайте!

Стрелец

И вие, както и останалите знаци, ще бъдете потопени във въпросите, свързани със семейството. Дори да има неща, с които не се гордеете особено, не си мислете, че роднините ви са ви писали „черна точка“. Оценете усилията им да възстановят баланса в отношенията ви. Бъдете отговорни, мили и предразположени към предложенията, които ще изкажат към вас. Обърнете повече внимание на здравето си. Силните емоции може да понижат защитните ви сили. Започнете от сега да подготвяте организма си с повече витамини и сън. Ако възнамерявате да спортувате бъдете умерени във физическото натоварване. Най-добре не се залавяйте с нови дейности. Във всички сфери на живота сега нека ви води чувството за умереност.

Козирог

Чудите се какъв подарък да изберете? Посъветвайте се със зодиака (ВТОРА ЧАСТ)

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебаният...

Тази Коледа със сигурност няма да има нищо общо с миналата. Възможно е да ви налегне носталгия и съжаление. Няма място за подобни чувства, обаче. Вие сте предприели своите стъпки и сегашното положение изобщо не е толкова лошо, колкото ви се струва. Ще дойде време и за романтика особено ако покажете, че сте способни на по-дълбоки чувства и най-вече на това да ги изразявате. Всичко, което си пожелаете ще се осъществи, но не наблягайте на материалните нужди. Оставете партньора ви да е водещ в отношенията през празничните дни и няма да съжалявате. Да си вземете домашен любимец ще е едно чудесно решение.

Водолей

Това е седмица, в която трябва да се изправите лице в лице срещу необходимостта от промяна. Празничните дни ще ви дадат необходимото време да направите първите „сухи тренировки“ . Безкрайните срещи с роднини и приятели може да ви се сторят прекалено наситени и дълги, но трябва да издържите. Ако в средата на седмицата ви се наложи да вземете сериозно решение - доверете се на интуицията си. В крайна сметка трябва да се чувствате истински добре с човека, с когото възнамерявате да продължите живота си. Семейните задължения изпълнете през първата част на периода, а през втората правете, каквото ви душа иска.

Риби

През тази седмица е добре за положите усилия за постигането на личните ви цели. Не позволявайте на никого да ви диктува условия. Прекалено дълго сте се съобразявали с кой ли не. Научете се да казвате: „Не!“. Първите няколко пъти може да ви е трудно, но скоро ще усетите силата си. Подредбата на живота ви е само във вашите ръце. В началото на седмица може да срещнете някои препятствия от организационен характер, но това не бива да спира ентусиазма ви. Дори плановете да се променят, нищо фатално няма да се случи. Използвайте всяка минута, за да си починете и да възстановите силите си. Не се нагърбвайте с много задачи. Празниците са, за да се прекарат приятно, а не в умора от неспирно домакинстване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно