Как да преживеете първата си Коледа заедно?

4290
Как да преживеете първата си Коледа заедно?
Снимка: iStock/Guliver

Предстои ви толкова вълнуващ момент, а още не знаете какво да правите. Наближава Коледа, а за вас с половинката това означава да посрещнете първия си празник заедно. Това е както вълнение, така и изпитание за вас, особено ако сте заедно от скоро. Не знаете какво да му предложите и кой е най-добрия вариант, за да си изкарате вълшебно.

Чудите се какво да правите с подаръците, с близките, с приятелите. Ако сте романтици и двамата задължително потърсете и резервирайте СПА хотел с романтична вечеря за двама и красиво украсена по подобаващ начин спалня. Вана с етерични масла шампанско и много рози. Ако обичате и предпочитате да си стоите в къщи, направете си богата вечеря със свещи вкусни ястия приготвени от самите вас. Украсете дома си така, че и на двама ви да е уютно и да почувствате близостта на празника.

Градовете в света, които си заслужава да посетите по Коледа

Някои хора предпочитат да мързелуват вкъщи по време на коледните празници, а други - да се отправят на поредно пътешествие. Ако сте от ...

Ако сте почитатели на екстремните спортове една красива вечеря в планината ще ви се отрази добре и ще ви се иска отново да повторите. А на следващия ден се отдайте на обичания от вас зимен спорт, каране на ски или сноуборд. Има хора, които предпочитат да празнуват шумно и с приятели.

Ако сте от този тип не мислете дълго и се съберете с тях в ресторант или къща за гости, където ще можете спокойно до се забавлявате до зори без да пречите на никого. Може би желаете на този ден да запознаете бъдещите сватове. Направете си подобаваща вечеря във вас обадете им се по от рано и организирайте семейния празник с най-близките ви хора.

Коледа е изключително красив изпълнен с любов и топлина празник. Именно заради това трябва да организирате празника така, че да го помните винаги и да изкараме една прекрасна вечер с любимия.

Първата Коледа заедно е много важна, защото тя поставя началото на традиции, които могат да продължат цял живот. Затова се постарайте да и отделите специално внимание, организирайте внимателно и не забравяйте преди всичко да се забавлявате. Вършете всичко заедно. Така не само ще се радвате на празника, но и ще заздравите отношенията си, ще се сближите още повече и ще подсилите любовта един към друг.

Вижте кога почиваме по Коледа, Нова година и през 2018-та

Тази година ще почиваме с един ден повече по Коледа. Причината е отпадането на практиката почивните дни да се отработват и сливат. 23 ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com